Szórakozás koronavírus

Ez volt Harry és Meghan utolsó Instagram-posztja

Ennyi volt a Sussex Royal oldalnak.

Mindannyian érezzük azt, hogy a világ most nagyon törékenynek tűnik. De abban is bízunk, hogy minden embernek meglesz a lehetősége arra, hogy változtasson ezen

– kezdte új Instagram-posztját a koronavírussal kapcsolatban Harry herceg és Meghan Markle. Úgy folytatták:

Együtt felül tudunk emelkedni ezen. A legfontosabb most a világ egészsége és jóléte, valamint az, hogy megoldást találjunk a legégetőbb kérdésekre, amelyek a járvánnyal kapcsolatosak. Mindannyian megtaláljuk azt a szerepet, amit a globális járvány közepette ránk írtak. Összpontosítanunk kell erre a fejezetre, hogy megértsük, miként tudunk a legjobban a világ hasznára válni.

Kitértek a fiókra is:

Amíg nem láttok minket itt, mi addig is dolgozni fogunk a háttérben. Köszönjük a csodás közösségnek a támogatást, az inspirációt, a világ iránti elkötelezettséget, amit a járvány közben mutattok. Bízunk abban, hogy hamarosan újra tudunk találkozni. Fantasztikusak vagytok, kérjük addig is, hogy vigyázzatok magatokra. Harry és Meghan.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) által megosztott bejegyzés, Márc 30., 2020, időpont: 9:17 (PDT időzóna szerint)

A párnak ez volt az utolsó Instagram-posztja a sussexroyal név alatt, ugyanis a királyi szó használatát megtiltotta nekik Erzsébet királynő. Így hamarosan más néven indítanak Insta-oldalt, feltehetően átnevezik a jelenlegit.

Itt írtunk a miértekről:

Tisztáztuk a legégetőbb kérdéseket Harry és Meghan jövője körül
A hercegi pár háttérbe vonulásának legfontosabb kérdéseire kerestük meg a válaszokat.

Kiemelt kép: SIMON DAWSON / POOL / AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik