Szórakozás

Ezek az anyukák büszkék lennének, ha a gyerekeik megnéznék a pornófilmjüket

Anyukák, akiket teljesen elborzasztott az online pornó, készítettek egy filmet, amiben olyan szexjelenetek vannak, amik miatt boldogak lennének, ha gyerekeik látnák – írta a Devon Live.

Az öt nő, akik a Channel 4 új műsorában, a Mums Make Pornban szerepelnek, először megnéztek hardcore filmeket, ami a fiataloknak könnyen és ingyen elérhető az interneten.

A hatgyermekes Sarah Louise olyannyira elborzadt, hogy elhányta magát. Az észak-walesi Sarah pedig elsírta magát az erőszakoskodó jelenet láttán.

Ha ez lenne az első, amit a szexszel kapcsolatosan látok, kővé dermednék. Meg kell mutatnunk a gyerekeknek, hogy van más is, mint ez a borzalmas szar, amit az interneten látunk

– mondta, majd hozzátette:

Ha azt látnám, hogy a fiam így kezel egy nőt, seggbe rúgnám. A pornók nem a normális nőket ábrázolják, a szereplők félrevezetik a gyerekeket. Világossá kell tennünk nekik, hogy ez nem normális.

Az egyik anya pedig annyira felháborodott, hogy ott is hagyta a műsort.

Az anyák filmjét a háromrészes sorozat utolsó részeként adják le. Az alkalomra partit rendeznek a barátoknak és családtagoknak, közöttük pár gyereküknek is.

Kiemelt kép: iStock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik