Szórakozás

Jim Carrey egy ló fenekeként ábrázolta Trumpot

Jim Carrey-t legutóbb a Most nevess! című sorozatban láthattunk, de aki követi a közösségi médiában a hírességet, vagy esetleg figyelemmel követi a nyilvános szerepléseit, az tisztában van vele, hogy két új obszessziója most sokkal jobban foglalkoztatja Ace Ventura megformálóját, mint a színészet, ez pedig a festészet és az az amerikai politika. Ezt a kettőt pedig mostanában ötvözni szokta bizarr politikai üzenetű festményekben.

Trump vérét szívja a legújabb festményével Jim Carrey
De nem csak az amerikai elnököt gúnyolja az egyre több politikai témájú műalkotással jelentkező komikus.

Nem annyira nehéz megérteni a festmények üzenetét, többnyire akörül forognak, hogy Trump egy egomániás rossz elnök, szóval nem igazán fedez fel vele új rétegeket, vagy szolgáltat vele érdekes politikai kommentárt. Leugóbbi festményén a CNN kitiltott riporterét, Jim Acosta-t festette meg, ahogy kérdez Trumptól, akit egy ló fenekeként ábrázolt a pódiumon. Az üzenet itt is egyszerű. De azért a biztonság kedvéért el is magyarázta:

Jim Acosta rengeteg önuralmat gyakorolt, miközben az Vezető Imposztorral kellett dolgoznia. De az emberek Hollywoodban régóta tudják – minden nehezebb, ha állatokkal kell dolgoznod.

A dolog előzményéről írtunk korábban. A CNN riporterét kitiltották a Fehér Házból egy heves szóváltás után az elnökkel.

Leállt vitatkozni Trumppal, többet nem engedik be a Fehér Házba
A Fehér Ház azzal vádolja a CNN munkatársát, hogy kezet emelt egy fiatal nőre, amikor el akarta tőle venni a mikrofont.

Ez itt pedig a kérdéses festmény.


 Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Ajánlott videó

Olvasói sztorik