Foci

Változtatásra készül Szerbia

Radomir Ancsics szövetségi kapitány szerint néhány dolgon változtatnia kell a csapatának a következő, németek elleni mérkőzésen.

A szerb labdarúgó-válogatott vereséggel rajtolt a dél-afrikai világbajnokságon, tíz emberrel egy tizenegyesgóllal maradt alul a ghánaiakkal szemben.

“Az eredmény csalódás a számunkra, borzasztó érzés vereséggel rajtolni egy világbajnokságon, ugyanakkor nem nyalogathatjuk a sebeinket, meg kell próbálni pozitívnak maradni, hiszen sorba jönnek a meccsek” – magyarázta Radomir Ancsics, aki ehhez hozzátette, a németek elleni meccsre máshogy készül majd a csapata, mint tette azt a Ghána elleni találkozó előtt, és a soron következő találkozón nem csak az összeállításban, hanem a játékrendszerben is lehet változás.

Érdekes, hogy a szerbek a labdára fogták a rossz rajtot. Nemanja Vidics amondó, a szerbek játékához nem megfelelő a Jabulani, ráadásul a labda nagyon kiszámíthatatlanul száll a levegőben, így a keresztpasszoknál és a hosszú indításoknál emberpróbáló feladat lekezelni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik