Sport

Brutálisan eldeformálódott a női ketrecharcos feje a meccs végére

A kommentek alapján az elmúlt évek egyik legnagyobb meccsét vívta egymással az UFC hétvégi gáláján két női ketrecharcos, a kínai Csang Vej Li és a lengyel Joanna Jedrzeyczk.

Egy kis ízelítő abból, hogy mit művelt az oktagonban a két női harcos:

Csang és Jedrzeyczk elképesztő elszántsággal püfölték egymást öt meneten keresztül, végül megosztott pontozással a kínait hozták ki győztesnek, így a szalmasúly bajnoka megvédte címét.

A meccs kiegyenlítettségét mutatja, hogy az öt menetből háromban pontosan ugyanannyi komoly ütést vitték be egymásnak (30-30, 38-38, 40-40). Két pontozónál Csang, a harmadiknál a lengyel nyert 48-47-re.

A kínainak egy vereség mellett ez volt a huszonegyedik győzelme, Jedrzeyczk újdonsült mérlege pedig 16-4.

A nagy csata mindkét nő arcán elég komoly nyomot hagyott, Jedrzeyczk homlokán és a járomcsontja körüli részen nagyon csúnyán vérömleny keletkezett.

Az Independent azt írja, a meccs után mindkét harcost kórházba vitték a sérüléseik miatt.

A gála főmeccsén a nigériai Israel Adesanya 19. mérkőzését is megnyerte, ezúttal a kubai Yoel Romerót győzte le egyhangú pontozással, így megvédte középsúlyú bajnoki címét. A közönség nem volt elragadtatva a meccs színvonalától, és az eredményhirdetés alatt és után hangos füttykoncerttel nyilvánították ki véleményüket az elégedetlenkedők.

Kiemelt kép: Harry How / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik