Otthon

Lángokban áll a ház egy ingatlanhirdetés fotóin

Mike Thakur vállalkozó vásárolta meg azt az öt hektáron elterülő birtokot és a rajta lévő házat az amerikai Franklin városában, amelyről úgy került fel a Zillow ingatlanközvetítő portálra egy kép, hogy az lángokban állt, írja a BBC.

A villát 1.49 millió dollárért kínálták. A leírásban a korábbi tulajdonos azt írta, egy tragikus tűzeset miatt került eladósorba.

Az angliai származású Thakur és felesége régóta keresett egy új ingatlant Nashville környékén, amikor belebotlottak a Twitteren is futótűzként terjedő hirdetésbe, amit több mint egymillióan osztottak meg csak ezen a platformon.

A férfi a BBC-nek arról beszélt, olyan házat kerestek, amit fel tudnak újítani. Hozzátette, abban nem biztos, hogy ekkora munkát szerettek volna a nyakukba venni, de végül vállalták a kihívást.

Azt nem árulta el, hogy végül mennyiért vették meg a birtokot.

A villa tavaly szeptemberben kapott lángra, amikor egy építész benne tartózkodott. A tető azelőtt beomlott, hogy a tűzoltók a lángokat meg tudták volna fékezni. Az építésznek nem lettek életveszélyes sérülései.

Paul Duvall ingatlanos, aki feladta a hirdetést azt mondta, nem számítottak ekkora érdeklődésre, csak átláthatóan szerették volna megmutatni a háznak a történetét az érdeklődőknek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik