Kultúra

Ryan Reynolds kisebb vagyont ajánlott fel annak, aki megtalál egy eltűnt plüssmackót

A Deadpool színésze küldetést indított egy ellopott mackóért.

Ryan Reynolds egyébként is a filmrajongók egyik szíve csücske, most pedig újabb akcióval lopta be magát néhány szívbe: ötezer dollárt, azaz majdnem másfél millió forintot ajánlott fel annak, aki visszaszolgáltat egy plüssmackót. A mackót a kanadai Vancouverből lopták el egy táskában, melyben egy iPad és egy Nintendo Switch is volt, ám gazdájának, Mara Sorianónak a kütyük a legkevésbé sem fontosak, szemben a medvével, melynek komoly érzelmi értéke van. A maci ugyanis beszél, éspedig édesanyja hangján, aki tavaly júniusban veszítette el a harcot a rák ellen.

Vancouver: 5000 dollár bárkinek, aki visszaadja ezt a medvét Marának. Senki nem kérdez majd semmit. Mindannyiunknak szüksége van rá, hogy ez a medve hazataláljon

– írta Reynolds Twitteren.

A maci gazdája az eltűnéssel kapcsolatban mesélt a maciról, elmondta, hogy édesanyja hangja megváltozott, miután kórházba került, és az a felvétel, ami a hangfelvevős, beszélő mackóba került az utolsó, amelyen édesanyja eredeti hangja hallható.

Azt mondta, szeret, büszke rám és mindig velem lesz

– mondta el a nő. Reynolds felajánlásához több rajongó és néhány kanadai híresség is csatakozott, volt, aki szintén a maci megtalálásához járult hozzá adománnyal, mások annak a hospice-háznak adományoztak, ahol a nő édesanyja az utolsó napjait töltötte.

A maci eltűnéséről egyébként kamerafelvétel is készült, így a rendőrség dolga sem teljesen lehetetlen, de bárki más is beszállhat a keresésbe, a maci gazdája e-mailben fogadja az információkat.

Kiemelt kép: Ilya S. Savenok/Getty Images for Twentieth Century Fox /AFP

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik