Élet-Stílus

Péter gazda: Egy kasszás hölgy a kezembe nyomott egy ajándék figurát vásárláskor, és azt mondta, ezt a kis cukinak küldöm

rtl
rtl
Még ismerkedik az ismertséggel.

A Házasodna a gazda fináléját követően úgy tűnt, Péter gazda megtalálta a boldogságot választottja, Andi mellett. Nos, ez nem így lett, a Best magazinnak elmondták, szakítottak.

Kapcsolódó
Péter gazda: Nincs esélyünk a közös boldogságra Andival
A műsor után egy ideig még ismerkedtek, de már nincsenek együtt.

A gazda az rtl.hu-nak is nyilatkozott, beszélt arról, hogy némileg megváltoztak a mindennapjai, szembenézett azzal, hogy a tévé miatt ismert ember lett belőle.

Nagyon sokan megismernek az utcán, a bátrabbak oda is jönnek hozzám. Leginkább gratulálnak, de sokan ismerkedni is akarnak. Sokszor úgy köszönnek rám, mintha a tévéképernyőn keresztül már kialakult volna egy személyes kapcsolat és ismerősök lennénk. A közösségi oldalalom elkezdtem egy videósorozatot, és az egyik videóban szerepelt a fiam is. Tegnap például voltam vásárolni, és a kasszás hölgy a kezembe nyomott egy ajándék figurát, ami a vásárlás mellé jár, és azt mondta, ezt a kis cukinak küldöm. Gondolom, a kisfiamra utalt. Aki nem is olyan kicsi már, hiszen 12 éves létére 160 centi. De nagyon örülök ezeknek a reakcióknak.

Kitért a negatív kommentekre, azt vallja, ha tökéletes ember lenne, abban az esetben is találnának rajta fogódzkodó pontot, így nem törődik netes véleményekkel.

Eleinte nehezen kezeltem őket, én is és a családom is. Leginkább ők olvasgatták a hozzászólásokat. De elengedtem a dolgot, mindenkinek lehet véleménye, és úgysem tetszhet minden mindenkinek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik