Élet-Stílus

Fény derült a férj évtizedes titkára, azonnal válni akar a felesége

Karl Tapales / Getty Images
Karl Tapales / Getty Images
El akar válni a férjétől egy nő, miután megtudta, hogy a férfi az ő tudta nélkül segítette ki spermával egy régi barátját. A férj nem érti, miért kell az egészből ekkora ügyet csinálni.

Filmbe illő módon derült ki egy férfi közel tizenöt éves titka, és emiatt lehet, hogy el kell válnia a feleségétől. A férj nem érzi, hogy nagyot hibázott volna, ezért a Reddit közösségi portálon kérte ki az emberek véleményét a történetéről – írja a LadBible című brit hírportál.

A férfi tizenkét éve van együtt a feleségével, három közös gyereket nevelnek, és eddig minden a legnagyobb rendben volt a házasságukkal. Nemrég azonban, amikor a család meglátogatta a férfi szüleit, egy másik család jött velük szembe az utcán. A tizenéves fiú olyan feltűnően hasonlított a történetet elmesélő a férjre, a fiú húga pedig a férfi nővérére, hogy az félreérthetetlen volt.

A férfi ekkor vallotta be a feleségének, hogy mielőtt megismerte őt, kisegítette egy bajban lévő volt osztálytársát némi spermával. Nem voltak érzései a nő iránt, csak segíteni szeretett volna rajta, később viszont titokban tartotta az ügyet, tizenkét éven át egyetlen szóval sem említette a feleségének.

A férfi azt írja, azért nem szólt az ügyről semmit, mert amikor megismerkedtek, úgy tűnt, hogy a felesége soha nem szülhet majd gyereket, és nem akarta ilyesmivel felzaklatni. Később pedig, amikor mégis gyerekeik születtek, már nem is tartotta fontosnak az egészet.

A feleség kiborult és válni akar, míg a férfi azzal próbája megmenteni a házasságát, hogy azt bizonygatja, hogy az a két gyerek és az anyjuk nem jelentenek számára semmit, és jogilag sem lehet hozzájuk soha semmi köze.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik