Élet-Stílus

Élőben jelentkezett be a híradóba a tévés riporter, amikor mögötte lövöldözés tört ki

Fox5
Fox5
Meglepően nyugodtan vette tudomásul.

Éppen élőben jelentkezett be az esti híradóba a kaliforniai San Diego utcájáról a Fox 5 televízió riportere hétfőn, amikor nem vár esemény szakította félbe mondanóját. Egy lövöldözés, ami a stáb közelében kezdődött el.

Jeff McAdam éppen arról számolt be, hogy nem fogják megtartani a városban a járvány miatt a híres Comic Con konferenciát, ami több tízmillió dolláros bevételkiesést jelent, amikor lövések hangjait lehetett hallani. Először még tovább mondja a szövegét, de gyorsan jelenti, hogy egy lövöldözés kezdődött a közelükben, aminek részese egy rendőr is.

A rendőrség később közölte, hogy egy igazoltatás változott „pisztolypárbajjá”. A rendőr egy piros lámpán áthajtó autóst állított meg, és amikor megkérte, hogy szálljon ki a járműből, a férfi azonnal tüzelni kezdett.

A rendőrség közlése szerint senki sem sebesült meg, de ez végül csak a szerencsén múlt. Egy eltévedt lövedék ugyanis eltalált egy járókelőt, aki csak azért nem sebesült meg, mert szemüvegtokja megállította a golyót.

A sofőrt letartóztatták és várhatóan több vádpontban indítanak eljárást ellene, köztük emberölési kísérlet miatt – írta a San Diego Union-Tribune.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik