Élet-Stílus koronavírus

Milliók látták a videót a síró nőről, akinek nem hagytak pelenkát a pánikvásárlók

A utahi anya abban bízik, hogy sikerült rávilágítania az értelmetlen felhalmozásra.

Az Egyesült Államokban is beindult a pánikra épülő bevásárlóturizmus és felhalmozási láz, és ahogy sok más országban, ott is gyakori, hogy az emberek nem az ilyenkor szükséges termékeket veszik, és nem a kellő mennyiségben, hanem minden hülyeséget összevásárolnak.

Erre remek – és persze igen szomorú példa – egy utahi nő esete: a négygyerekes Lauren Whitney elindult, hogy legkisebb lányának pelenkát vásároljon. Miután a sokadik szupermarketben is üres polcok fogadták, kiborult..

A TikTok közösségi oldalra töltött fel egy videót, amiben sírva teszi fel a kérdést:

Ti, őrült emberek, akik minden pelenkát felvásároltatok – hogy tegyem tisztába a gyerekem, ha egyszer nem tudok egyszerre húsz dobozzal vásárolni, ahogy ti tettétek?

https://twitter.com/TimbaKity/status/1239753898421669888?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1239753898421669888&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.glamour.com%2Fstory%2Fmom-diapers-coronavirus-viral-video

A felvétel elkészítésekor Lauren Whitney nyilván nem számított rá, hogy 5,3 milliós nézettségű (ez még természetesen csak ideiglenes adat) videót vesz fel, amire több mint 900 ezer like érkezik majd.

A fiatal anya elmondta: nem gondolta volna, hogy ekkora sikere lesz a videónak, de ha már így alakult, bízik benne, hogy a felvétel hatására sokan ráeszmélnek, hogy higgadtnak kell maradni, és főleg másokra is gondolni a nehéz időkben.

Az újabb videóban Whitney megköszönte a rengeteg támogatást, és sok a nagylelkű felajánlást, amit ismeretlen kommentelőktől kapott. Reméli, mostantól az értelmetlen felvásárlások helyett az emberek rádöbbennek, hogy a felhalmozással nehéz helyzetbe hozzák azokat, akik így nem jutnak hozzá termékekhez.

 

Balavány: Ha valamibe, a leszarom-mentalitásba beledögölhetünk, magyarok
Másként kéne viselkedni, de az istennek se értjük.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik