Élet-Stílus

Hatan fogták le a repülőgépen több férfitől is szexet követelő részeg brit nőt

A húszéves nőt fél évig tartó börtönbüntetésre ítélték az ittas rendzavarása miatt.

Egy brit bíróság fél évig tartó börtönbüntetésre ítélt egy 20 éves nőt, mert részegen őrjöngött az Ethiad légitársaság egyik járatán, és ezzel veszélyeztette a biztonságos repülést – jelentette a helyi sajtó. A Manchester közelében élő Demi Burton a bíróság előtt azt mondta, hogy nagyon szégyelli, amit tett, és megbánta tettét, aminek azonban kissé ellentmondanak a helyi sajtóban róla megjelent fényképek, amiken arcán kaján vigyorra mutat be a róla képeket készítő fotósnak a bíróság előtt.

Burton még tavaly májusában repült Abu-Dzabiból Manchesterben, és az ügyész szerint „úgy tűnik” már a felszálláskor részeg lehetett, majd a gépen is folyamatosan vörös borokat ivott. Az Ausztráliából hazafelé tartó nő azt mondta, azért ivott alkoholt, mert fél a repüléstől, és a szesz segítségével könnyebben elviseli az utazást.

A beszámolók szerint azonban kissé túllőtt a célon. A 20 éves nő több férfi utashoz is odament, és arra próbálta rávenni őket, hogy a gépen szexeljenek, de mindannyian visszautasították közeledését. Ekkor egyre hangosabb lett, annyira, hogy a több utas is elkezdte csitítgatni, amire dühösen reagált, és elkezdte üvöltve szidni őket.

A személyzet ezután úgy döntött, hogy nem adnak neki több bort, de ez csak feltüzelte Burtont, aki csak még erőszakosabbá vált, miközben további italokat követelt magának, és ökölbe szorított kézzel ment neki az egyik utaskísérőnek. Végül kénytelenek voltak megkötözni a nőt, aki azonban nem hagyta magát, és üvöltve és ordibálva ütötte, rugdosta és lefejelte az őt lefogni akaró embereket.

A nőt végül csak több percig tartó küzdelem után, hat utas segítségével sikerült lefogni, és egy műanyag bilinccsel az üléséhez kötözni, ami után még több órán keresztül szidta az utasokat és a személyzetet, míg bele nem fáradt. Az ügyész közlése szerint a nő azután nyugodott le valamennyire, hogy az egyik utas, aki börtönőrként dolgozik, váltott vele pár szót. Azt nem közölte, hogy mit mondott neki.

Az ügyében döntő bíró az ítélethozatalkor közölte, hogy a leszállás után azonnal őrizetbe vett Burton ugyan nem sodorta közvetlen veszélybe a gépen lévő 259 utas életét, de viselkedésében benne volt a lehetősége a bajokozásnak. A bíró kijelentette, hogy ezért olyan büntetést kell adnia neki, ami elrettentő példaként szolgál mások előtt, és nincsen más lehetősége, mint börtönbüntetésre ítélni őt.

Pokol a levegőben: 70 matt részeg brit fiatal tombolta végig a repülőutat
A személyzet képtelen volt kontrolálni az őrjöngő tömeget. Videó!

A kiemelt kép illusztráció. Fotó: iStock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik