Szórakozás

Pokol a levegőben: 70 matt részeg brit fiatal tombolta végig a repülőutat

Olyan volt, mintha a dzsungelben lettem volna, vadállatok között. Pokoli volt, életem legrosszabb repülőútja

– nyilatkozta a 24 éves Anita Zukow, aki a barátjával, a 32 éves Piotr Nesannal egy olyan Ryanair járattal utazott Manchesterből a horvátországi Zárába, amire 70 brit buliturista szállt fel – írja a Daily Mail című brit bulvárlap.

Zukow és Piotr kéthetes tengerparti nyaralásra indultak Horvátországba. Szerencsétlenségükre, az indulásuk július 5-re, az egy hétig tartó, Hard Island, elektronikus zenei fesztivál első napjára esett. A Hard Island a brit árviszonyokhoz képest nevetségesen olcsó, ezért rengeteg bulituristát vonz a szigetországból.

A Manchesterből Zárába tartó járatra hetven fesztiválozó szállt fel, jórészt fiatal férfiak. Anita Zukow azt mondja, már a beszálláskor rettenetesen részegek voltak, mégis mindenkit felengedtek a gépre. Bár a személyzet senkinek sem szolgált fel alkoholt a gépen, a bulituristák végigtombolták a három és fél órás utat. A légiutas-kísérők képtelenek voltak kontrollálni az eszét vesztett tömeget, volt, aki az ülések közötti folyosóra hányt.

A gép személyzete értesítette a rendőrséget. Az egyenruhások még az előtt a fedélzetre léptek, hogy bárki elhagyhatta volna a gépet, és több embert letartóztattak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik