Élet-Stílus

Kendall Jenner olyat nyilatkozott, ami miatt a többi modell szó szerint kikaparja majd a szemét

Már megint lehet utálni a Kardashianokat, pontosabban az egyik Jenner-lányt, aki legutóbbi nyilatkozata után jobb, ha pár évre elbújik egy barlangban, különben csúnya pofonokat kap majd kolléganőitől.

Az elejétől fogva nagyon megválogattuk, hogy milyen kifutós munkákat vállalok el. Soha nem tartoztam azon lányok közé, akik egy szezonban lenyomnak 30 bemutatót, vagy mi a szart csinálnak azok a lányok. Sok sikert nekik, ők tudják. De milliónyi munkám volt, nem csak kifutós munkák, minden más is. Ezek pedig már annyira megterhelőek voltak, hogy kikészültem, ami miatt muszáj volt megálljt parancsolni magamnak.

– a fentieket Kendall Jenner nyilakozta a Love magazinak, mondatai pedig olyan lavinát indítottak, ami miatt valószínű, hogy legközelebb már nem fog kijutni a kifutóra a Kardashian-család modell tagja, mert a többi modell sanszosan szétszedi őt a backstage-ben. Ahogy szétszedik őt a neten is, mivel mondatai óta rengeteg modell kelt ki magából és küldte el a francba Jennert.

Ha valaki most tökre nem értené, hogy mi a probléma, az most olvasson figyelmesen!

Kendall Jenner Kris Jenner lánya és a Kardashianok húga, Kylie Jenner nővére. Vagyis azon család tagja, ahol mindenki azért híres, mert híres, és mert felváltva szülik a gyerekeket meg a pénzt. Kendall Jenner egyébként nővérei közül az egyetlen, akinek kézzelfogható munkája van, hisz modellkedik, ami bármennyire is annak tűnik, közel sem a világ legegyszerűbb melója. A hisztit viszont az indikálta, hogy Jenner a modellkedést a többiekkel ellentétben nem úgy kezdte, hogy 14 évesen elkezdett melózni, abban reménykedve, hogy húszéves korára talán majd egyszer feljut valami kicsit is híres divatmárka kifutójára, hanem anyja egy nap körbetelefonált, aminek köszönhetően leigazolták egy modellügynökséghez, ahonnan azonnal a legnagyobb tervezők keze alá került, 2017-re pedig ő lett a legjobban fizetett modell. Persze ez nem jelenti azt, hogy egész nap lógatja a lábát, de nyilván nem mászta végig a ranglétrát úgy, mint  – ahogy ő fogalmazott – AZOK A LÁNYOK, akik a fent is olvasható nyilatkozata matt talán tényleg jogosan háborognak.

A szintén modellként dolgozó Ginta Lapina az elsők között adata ki dühét, amikor a következőt írta Jenner mondatai után:

Mind keményen dolgozunk és dolgoztunk azért, hogy ott legyünk ahol. Semmit sem kaptunk csak úgy.

Az ugyancsak modellkedő Peyton Knight pedig úgy fogalmazott:

Ez elég tiszteletlen volt a többi modellel szemben, akik nem egy híres vezetéknévvel sétáltak be a szakmába. Mi nem válogathatjuk meg, hogy mit vállalunk el és mit nem.

Twitteren egy felhasználó, aki valószínűleg szintén modell, a következőt írta:

Kendallnak soha nem kellett castingokon részt vennie, nem kellett 10 másik modellel osztoznia egy lakáson, vagy vonatoznia castingokról castingokrra, vagy idegen országokba utaznia pénz nélkül, leégve, ennek ellenére úgy csinál, mintha nagyon meg kellett volna küzdenie azért, hogy ismert legyen.

Hogy mi a szart csinálnak azok a lányok? A tőlük telhető legjobbat, hogy minél feljebb jussanak, és pénzt kapjanak érte, amiből el tudják tartani magukat és családjukat. Ja, és az a 30 inkább 70 divatbemutató lesz…

– írta egy orosz modell, Daria Strokous.

De nem csak a nők borultak ki – egy férfimodell, Xavier Serrano is kikelt magából. Ő azt írta:

Mégis hogy képzeled, hogy ilyet mondasz? Tiszteletlen vagy velünk, azokkal szemben akiknek saját magunknak kellett kijárnunk az utat a szakmán belül.

Antonia Wesseloh német modell már picit visszafogottabb volt, ő egyszerűen csak annyit kért Jennertől, hogy egy picit szálljon vissza a földre és vegye észre, hogy milyen szerencsés, amiért ilyen könnyen összejöhetett a karrierje.

Ha Jenner nem is állt ki ezek után a nyilvánosság elé, sajtósa nekiállt magyarázkodni és a USA Today-nek azt nyilatkozta, hogy ügyfele természetesen

nem úgy gondolta.

Az idézetet kiragadták a szövegkörnyzetből. Úgy értette, hogy a többieknek ez az útjuk, és sok sikert kívánt nekik. Felnéz rájuk elhivatottságuk és kemény munkájuk miatt. Ez egy elismerés volt részéről

– mondta Jenner sajtósa, akinek annyiban igaza volt, hogy Kendall Jenner valóban folytatta a magazinnak adott interjújában a mondandóját, méghozzá azzal, hogy besokallt és gyakorlatilag idegösszeroppanást kapott a sok munka miatt. Ez persze még nem magyarázat arra, hogy miért érezte azt, hogy ezeket a mondatokat ki kell mondania a szájával.

Egyébként nem ez az első eset, hogy Kendall Jennert rommá cikizik vagy támadják. Legutóbb a Pepsi reklámja miatt haragudott meg rá a fél világ, annak ugyanis röviden az volt az üzenete, hogy a modell gyakorlatilag azzal elhozza a világbékét, hogy kólát nyom egy tüntetőkkel szemben álló rendőr kezébe.

Ezer sebből vérzik Kendall Jenner új Pepsi-reklámja
De komolyan: ki, és legfőképp miért tette ezt?

Kiemelt kép: Pietro D’aprano/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik