A következő élő közvetítés része Magyar Péter: Bevezetjük a minimálnyugdíjat, visszahozzuk a katát, leállítjuk a gazdasági migránsok betelepítését

Magyar: Mára már rémálommá váltak hazánkban a mindennapok

Adrián Zoltán / 24.hu
Adrián Zoltán / 24.hu

A gyermekeink, unokáink jövője érdekében komolyan vesszük a természeti és épített örökségünk védelmét, ígéri Magyar. Az országjárásáról beszél ezt követően, ahol megrázó beszélgetések, megható fogadtatások várták, legalább száz helyszínen mondták a helyiek azt, hogy még soha nem voltak annyian jelen ott politikai rendezvényeken, mint a mostaniakon.

Kisvárosokban a környékről is jöttek, nem egyszer 30 ezres településeken sokezres tömeg fogadott. Megmozdult az ország. Sok honfitársunk külföldről jött haza, hogy találkozzunk, és hogy rendezzük végre közös dolgainkat.

Egy forintot sem költöttek önmaguk reklámozására, állította, könnyű volt így tenniük, mert „nem volt miből”. A rendezvényeket rengeteg önkéntessel és sok szervezéssel a töredékéből oldják meg, mint a kormány a saját rendezvényeit, szögezi le.

Úgy készültünk erre a választásra, hogy egyetlen plakátot sem nyomtattunk, és a jövőben sem szeretnénk vizuális környezetszennyezést elkövetni. Mi nem buszoztatunk adófizetői pénzen a rendezvényeinkre

– jegyezte meg, utalva a Békemenetre. „Mi a célunk? Megszüntetni a Fidesz egyeduralmát, leváltani a kormányt, Magyarországot visszavezetni az európai útra”, vázolta.

Magyar úgy fogalmazott: mára már rémálommá váltak hazánkban a mindennapok, az ígéretek lopássá korcsosultak.

Vissza a közvetítéshez
Olvasói sztorik