Belföld

Baja momentumos polgármestere: Nagyon haragszom Donáth Annára, és nem én vagyok az egyetlen

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

Nyirati Klára Baja momentumos polgármestere egy rendezvényen arról beszélt, hogy borzasztó rosszul éli meg Donáth Anna DK-val szembeni frontnyitását.

Olyannyira, hogy én pont tegnap beszéltem Fekete-Győr Andrással, és ő is úgy gondolja, hogy Donáth Anna hülyeségeket csinál. Tehát, ha szövetségre akarunk lépni valakivel, akkor miért rúgunk bele? Egyrészt. Másrészt meg a Fidesz csak röhög a markába.

Az atv.hu összefoglalója szerint a Nyirati hozzátette azt is, hogy:

én Donáth Annára most nagyon haragszom, és nem én vagyok az egyetlen. A hétvégén Soproni Tamással találkoztam, és ő is azt mondta, hogy nem tér magához. Utána felhívta az Annát, hogy oké, most akkor mit mondjak a DK-soknak helyben? Hogy akkor most hogy várjam a segítségüket, hogy támogassanak? És én ugyanígy vagyok ezzel.

Nyirati taktikailag és erkölcsileg is kritizálta Donáth szavait. „Annának ez egy borzasztó rossz lépése volt, és én csak csodálkozom, hogy miért hagyják. Annyira rossz lépés, hogy most a Momentumban szerettek volna nálunk Baján egy kihelyezett frakcióülést tartani, és én konkrétan mondtam, hogy ne jöjjenek. Ne jöjjenek, azért, mert most nem kívánatosak Baján” – mondta még Nyirati Klára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik