Háromharmad

Tanult-e a NER-től Karácsony Gergely és lehet-e a valóság felől értelmezni a tejföl árát?

Régóta nem látott politikai életjeleket adott magáról a héten Budapest főpolgármestere. A főváros beperelte a Pénzügyminisztériumot, megtagadná a szolidaritási adó befizetését és lakossági fórumot hirdetett a témában. A mindent túlélő Karácsony Gergely politikai értékelésén kívül a júniusig velünk maradó árstop valósághoz való viszonyára is kitért Nagy Gergely Miklós, Pető Péter valamint Bánszegi Rebeka.

Az évad utolsó közönség előtti Háromharmad-felvételére készülünk a budapesti Három Hollóban, 2023. május 24-én, szerda este fél hétkor. Az eseményen a felvétel után lehetőség nyílik személyesen is beszélgetni, vitatkozni a műsor szereplőivel az aktuális témákról vagy a számotokra érdekes politikai kérdésekről.

 

Érdemes sietni, mert az első 40 érdeklődő kedvezményesen, 1990 forintért vásárolhatja meg a jegyét. Ráadásul a Háromharmad őszi élő műsorait vidéken rögzítjük majd, legközelebb az év végén térünk vissza Budapestre. Mindazoknak, akik most jegyet váltanak, lehetőséget kínálunk az elővásárlásra az év végi esemény előtt.

 

Jegyekért látogass el a TIXA.hu-ra, a részletekért pedig az esemény Facebook oldalára!

Legfrissebb epizódok
Háromharmad
Della
Első kézből
Ziccer
Buksó
Filéző
Tangó és Kes
Reklámszünet
Zöldövezet
Nincs rá szó
Szintén zenész
Kontra
Europoli
Ötkarikás szemek
Rendszerváltás30
Kilépők
Szerintem
Bárkiből valaki
Kézivezérlés
Sorozatlövő
Határsértők