Belföld

Volner a „prostitúciós jellegű” gyakornoki programról

Farkas György
Farkas György

újságíró. 2018. 11. 17. 07:58

Fényképes castingon vettek részt a jelöltek.

Volner János a Magyar Hírlapnak azt mondta, nem véletlenül beszélt a párt „prostitúciós jellegű” gyakornoki programjának megújításáról korábban Stummer János alelnök.

Voltak tehetséges emberek a Jobbik gyakornoki programjában, de felvettek sok olyan fiatal hölgyet, akikre ez nem volt igaz, arra viszont nem emlékszem, hogy bármelyikük előnytelen külsejű lett volna

– mondta a pártból kilépett politikus. A lap megkereste Stummer Jánost is, aki a „prostitúciós jellegű” szókapcsolatot csak alelnökjelölti kampánybeszéde költői túlzásának nevezte.

Felszámoljuk a Jobbik gyakornoki programjának prostitúciós jellegét, a helyi tagozatokban feltűnő tisztességes fiatalokat pedig nem elüldözzük, hanem segítjük az előmenetelüket.

Volner János volt alelnök korábbi Facebook-bejegyzésében úgy fogalmazott:

Nem engem kísérgettek semmihez nem értő, de piszok jól fizetett, miniszoknyás kolleginák.

Szerinte a felvételi része volt a fényképes casting is, és a gyakornoki programnak voltak lelkes hívei. Volner szerint a gyakornokok egy részét alkalmazta is a Jobbik, olyanokat is, akik nem voltak tagok, és többször szült feszültséget, hogy a régi Jobbik-tagok kevesebbet kerestek, mint az újonnan felvettek.

A Jobbik beperli Volner Jánost
És azokat a médiumokat is, amelyek átvették a szakadár politikus állítólagos hazugságait.

Kiemelt kép: 24.hu / Neményi Márton

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

GelÈnes, 2009. febru·r 5.
A gelÈnesi FlÛrika JÛzsef f·skamr·jukban felv·gja a NyÌrerdı Zrt. v·mosatyai telephelyÈrıl kapott f·t. A NyÌrerdı Zrt. 6000 kˆbmÈter t¸zelıt k¸lˆnÌt el szoci·lis cÈlra. GelÈnesen tÌz csal·d kapott 34 kˆbmÈter f·t, a havonta kiutalt 6-8000 forint lak·sfenntart·si t·mogat·s helyett. Ezen a tÈlen 16 ember halt meg kih˚lÈs miatt Szabolcs-Szatm·r-Bereg megyÈben.
MTI FotÛ: Bal·zs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.