Belföld

Az elmúlt 24 óra Fejér megyei rendőrségi eseményei

Abán a Petőfi utcából jeleztek lopást október 24-én hajnalban. Az ismeretlen tettes a bejelentő családi házához tartozó garázsról vágta le a lakatot.

Az épületbe bejutva szintező eszközt és egy kerékpárt vitt el. Székesfehérváron a Szedres dűlőben nyitott fel ismeretlen tettes két garázst. Sarokcsiszolót és elszívó berendezést tulajdonított el. Szabadbattyánban a Dózsa György utcában lévő melléképületből 17 baromfit vittek el. Ercsi területén a Rákóczi utcában két telekről jeleztek lopást. Az egyik ingatlanon a melléképületbe hatolt be a tettes, miután kifeszített az ajtót. Hegesztőtrafót, fűnyírót és hosszabbítót tulajdonított el. A másik ingatlanról egy hosszabbítót vitt el. Bicskén a Csokonai utcában az október 24-ét megelőző egy hétben ismeretlen tettes fadarabokat, vasat, vaslétrát vitt el egy családi házas ingatlanról.

Gazdasági társaságokat  “látogattak meg”…

A dunaújvárosi Erdősoron lévő használaton kívüli üzlethelyiség ajtaját nyitotta fel ismeretlen tettes. Eltörte a hengerzárat, majd az épületből rézcsöveket vitt el. A bűncselekmény szerdán, kora reggel vált ismertté. Ercsi területén a 322. számú vasúti kilométernél október 25-én éjfél után nem sokkal megszűnt a jelzés. A forgalmista értesítette a rendőrség ügyeletét. A nyomozók előtt eddig még ismeretlen tettes megkísérelte eltulajdonítani a vasúttársaság tulajdonban álló jelzőkábelt és sínkábelt, de közben feltehetően megzavarták és elmenekült.Bicskén egy bekerített telephelyre ment be ismeretlen tettes. Miután az ablakot befeszítette, fúrógépet, lapcsiszolót, flexet és egy dekopírfűrészt vitt magával.

Eltűnt, de megkerült fiatalok…

Ercsi területén találták meg a járőrök szerdán azt a fiatal lányt, aki ellen a Székesfehérvári Rendőrkapitányság adott ki körözést. A 16 éves lány a tartózkodási helyéül kijelölt dégi otthonból távozott engedély nélkül, emiatt kereste a rendőrség. Az Ercsi Rendőrőrsön meghallgatták a nyomozók, majd gyámjának adták át a megtalált fiatal lányt. Ugyancsak eltűnés miatt kereste a rendőrség azt a másik 16 éves lányt, akit a dunaújvárosi rendőrök találtak meg október 24-én. A lány eltűnését a Mezőfalvi Gyermekotthon jelezte, mert engedély nélkül távozott az intézményből.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik