Belföld

Képeslappal lepné meg Orbánt az LMP

Az ellenzéki párt egy közösségi portálon az új alkotmánnyal kapcsolatban indított játékot.

“A napokban minden háztartásba megérkezik Orbán Viktor levele, és benne egy 12 kérdést tartalmazó kérdőív az ő alkotmányáról, az újraindított Nemzeti Konzultáció jegyében. A kérdőív hasznosítási módját rád bízzuk. Viszont a válaszborítékban most lehetőségünk van küldeni egy képeslapot Orbán Viktornak” – olvasható az LMP Facebook oldalán.

A Lehet Más a Politika játékában képeslapot kell tervezni vagy fel kell tölteni egy már létezőt, amit szívesen elküldenének a kormányfőnek. A párt egyet kiválaszt a legjobbak közül és 10 ezer példányban legyártatja, egy darabot pedig személyesen adnak majd át belőle Orbán Viktornak.

A párt a közösségi oldalon arról is tájékoztat, hogy elindult az LMP országos Alkotmányturnéja, amelyen az érdeklődők megismerhetik a párt álláspontját az alkotmányozásról és bemutatják az LMP alkotmánykoncepcióját is. Ma délután Kecskeméten, a Kossuth téren Schiffer András frakcióvezető tart előadást. Az Alkotmányturné márciustól április közepéig 18 napon át összesen 20 települést érint.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik