Belföld

Magabiztos pénzügyek!

Csökkenő bevételek, növekvő kiadások. Sajnos mióta felütötte a világválság a fejét ez a jellemző kis országunkra (is), ami mindenkit megvisel. Az emberek egyre nagyobb bizonytalanságban élnek, és a legtöbben minden hónapban azon izgulnak, nehogy jöjjön egy váratlan kiadás, ami plusz anyagi kiadással jár, mert bizony megtakarítás(ok) híján bajba kerülhetnek miatta.

Súlyosbítja a helyzetet, hogy az emberek többsége nem gazdálkodik megfelelően forrásaival, mert nem ismerik a lehetőségeket, vagy rosszabb esetben nem értenek a pénzügyekhez. A QUAESTOR Csoport felismerte a hiányosságokat és 2008-ban először rendezte meg ingyenes Befektetési Akadémiáját, ahol kaphatunk egy pénzügyi, befektetési körképet.

A tanfolyamon előadásokat hallhatunk a kockázatkezeléstől a portfólió felépítésén keresztül a pénzügyi befektetésekig, tőzsdéig, így segítve az érdeklődőket, hogy pénzügyeikről tudatosabban dönthessenek.

Éppúgy, ahogy mi sem a pénzügyeink sem egyformák, ezért dolgozta ki a QUAESTOR Csoport A Modern Megtakarítási Formákat, ami nem egyetlen kibocsájtásból áll, hiszen a részkibocsájtások (eltérő futamidővel, kamattal, kamatozási móddal) követik az ügyfelek igényeit. A néhány hónaptól több évig terjedő futamidő, a kiemelkedő hozam, valamint a QUAESTOR Csoport tőkeereje teszi a MODERN MEGTAKARÍTÁSI FORMÁKAT népszerű befektetési lehetőséggé. Most nézzük, milyen rugalmas konstrukciókat kínál számunkra a QUAESTOR Csoport.

1. FIX KAMATOZÁSÚ KÖTVÉNYEK – MAGAS HOZAM BEFEKTETÉSEIRE

Magabiztos pénzügyek! 1

Ezt a befektetést a középtávú, befektetést keresőknek ajánljuk, ami igen kényelmes lehetőség ügyfeleinknek, hiszen nincs benne rizikó, mivel évenkénti kifizetéssel fixen adunk megtakarításaira 9,25 %-ot (EHM: 9,25%), és még azt sem vesszük figyelembe, ha az éves kamatszint csökken. Nincs minimum és maximum befizetés, így akár 10 000 Ft-tal is elkezdetheti befektetését. Rugalmas, hiszen bármikor hozzányúlhat befektetéséhez és kötvényt is vásárolhat a futamidő alatt.

További részletekért KATT IDE>>

2. FIX KAMATOZÁSÚ KÖTVÉNYEK – MAGAS HOZAM BEFEKTETÉSEIRE, HOSSZÚ TÁVRA

Magabiztos pénzügyek! 1

Gondolván a hosszú távon befektetőkre februárban már elérhető lesz új termékünk, melynek lényege, hogy a fix hozam (9,25%) mellett a TBSZ (Tartós Befektetési Számla) előnyeit is élvezni tudják.

További információkért KATT IDE>>

3. DISZKONT KÖTVÉNY RÖVID TÁVÚ BEFEKTETÉSEKHEZ

Magabiztos pénzügyek! 1

Ha megtakarításaihoz szeretne veszteség nélkül, bármikor hozzáférni, akkor a legideálisabb választás Önnek! A Diszkont kötvény rövid távon hoz kiszámítható, az átlagosnál magasabb hozamot, hiszen vásárláskor a névértéknél kevesebbet kell fizetni, ellenben a lejáratkor a névértéket kínáljuk érte. A kibocsájtott kötvény hozama igen magas: 8,75% (EHM: 8,75%).

További információkért KATT IDE>>

4. QPT KÖTVÉNY

Magabiztos pénzügyek! 1

Kifejezetten a rövidtávon gondolkodó ügyfeleinknek ajánljuk a QPT kötvényt, melynek „ereje” az évi fix kamatozásban rejlik, ami az állampapírok éves hozamát 2%-kal haladja meg. Emellett a kötvény kamata 1 évig fix, így nem kell attól tartani, hogy néhány havonta hozamunk változna. A hátralévő időben a fordulóponton érvényes kamattal számolhatunk, így biztosítva az értékállóságot. Az ingyenes számlavezetés mellett mentesülhet az adók alól is, ha a Kötvényt Nyugdíj Előtakarékossági Számlájára helyezi.

További információkért KATT IDE>>

5. VÁLTOZÓ KAMATOZÁSÚ KÖTVÉNYEK

Magabiztos pénzügyek! 1

Szeretne hosszú távon 2% hozammal többet? Mi ezt kínáljuk a változó kamatozású kötvénnyel, melynek lényege, hogy az adott éven belül nem változik a hozam mértéke, hiszen a hozamfordulónál változik csak a kamat, így egész évben az állampapírok éves referenciahozamánál mindig 2%**-kal magasabb hozamot biztosít.

További információkért KATT IDE>>

Akár befektetésről, akár megtakarításról beszélünk érdemes Tartós Befektetési értékpapír Számlát nyitni, melyet idén januártól elérhető. Miért? Íme, néhány nyomós érv:

• A kamatadó mértéke a számlanyitástól számított harmadik év végét követően 16% helyett 10%.
• Amennyiben az 5. év után sem szünteti meg számláját, úgy az árfolyam-, kamatadónyereség után sem kell adót fizetnie.
• Ha 3. éven belül mégis hozzá kell nyúlnia megtakarításához, vagy befektetéséhez, a más számlavezetéskor kötelezően kifizetendő, 16%-os kamatadón felül nincsenek különdíjak.

A döntés az Ön kezében van!

További információk!


Magabiztos pénzügyek! 6

** Az éves kamat összege az Államadósság Kezelő Központ által közzétett, a kamatváltoztatás, illetve kamat meghatározás napján érvényes, 1 éves futamidejű állampapírok referencia hozama + 2% mértékű, 4 tizedes jegy pontossággal számított kamatláb.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik