Belföld

Visszaéléssel gyanúsítják Lakos Imrét

Hivatali visszaéléssel gyanúsította meg a Központi Nyomozó Főügyészség a XI. kerület alpolgármesterét.

Hivatali visszaéléssel gyanúsította meg a Központi Nyomozó Főügyészség Lakos Imrét, a XI. kerület alpolgármesterét – tudta meg az MTI kedden délelőtt. Papp Gábor, Lakos Imre ügyvédje azt mondta: panasszal éltek a gyanúsítás ellen, azt törvénysértőnek és alaptalannak találják.

Az ügyvéd különösnek nevezte, hogy egy 2006-os ingatlanüggyel összefüggésben öt nappal az önkormányzati választás előtt gyanúsították meg Lakos Imrét, aki a Lokálpatrióták Újbudáért Egyesület képviselőjelöltjeként indul a megmérettetésen.

A Magyar Hírlap mai számában írt arról, hogy kihallgatják a Központi Nyomozó Főügyészségen az SZDSZ-ből kilépett Lakos Imrét, a XI. kerület alpolgármesterét, akit várhatóan meggyanúsítanak a Kopaszi-gát körüli visszaélések miatt.

Az MTI viszont megtudta, hogy nem a Kopaszi-gáttal, hanem egy budafoki ingatlannal kapcsolatos jogvita miatt hallgatták ki gyanúsítottként Lakos Imrét, a XI. kerület alpolgármesterét.

A hírügynökség információi szerint az ügy egy önkormányzati ingatlan tulajdonjogának átruházásához kapcsolódik, amelyben a gyanú szerint Lakos Imre a hivatali helyzetével visszaélve részt vett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik