Szórakozás

12 millióba kerül adásonként Ördög Nóra műsora

ordog-nora(4)(960x640).jpg (ördög nóra, )
ordog-nora(4)(960x640).jpg (ördög nóra, )

Holnaptól visszatér a TV2 képernyőjére  Ördög Nóra a minden hétköznap jelentkező A Kocka című műsorral. A csatorna nem sajnálta a pénzt az új játékshow-ra: a Bors információi szerint adásonként 12 millióba került, bár ezt a TV2 nem erősítette meg.

“Összegekről természetesen nem beszélhetünk, de az tény, hogy A Kocka egy igazán látványos, nagyszabású game-show. A megközelítőleg öttonnás kockát Angliából szállítottuk ide, a játéknál használt speciális eszközök nagy része pedig a tengerentúlon készült. A monumentális díszlet és a speciális látványvilág mellett azonban az érzelmeknek is sok szerep jut, izgalmakban, drámai pillanatokban sem lesz hiány” – közölte a lappal a csatorna sajtóosztálya.

A tízmilliós fődíjért hét feladatot kell teljesíteniük a versenyzőknek, amihez kilenc életet kapnak a játék elején. Jól mutatja, mennyire erőt próbáló játék A Kocka, hogy a műsor angliai történetében mindössze egyvalakinek sikerült haza vinnie a fődíjat a kilenc évad alatt.

“Ez az első alkalom, hogy egy game-showt vezetek, így hatalmas izgalommal vágtam neki a forgatásoknak. Kemény, feszített tempóban vettük fel az adásokat, de egy percig nem éreztem megterhelőnek, mert elképesztően szórakoztató volt minden egyes pillanat. Rá kellett jönnöm, hogy én nem vagyok egy szigorú játékmestertípus, igyekeztem a résztvevőket támogatni, próbáltam a cinkosuk lenni A Kockával szemben, mert bármennyire is egyszerűnek tűnik egy-egy feladat, bent, A Kockában, minden óriási kihívássá változik. Az egész stáb nagyon lelkes volt, fantasztikus hangulatban zajlott a közös munka. Remélem, a nézők is annyira fogják szeretni A Kockát, mint mi” – mondta a műsorról korábban Ördög.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik