AppleMark
Poszt ITT

Az MTVA szerint minden nőből sárkány lesz

Medvegy Gábor
Medvegy Gábor

hírszerkesztő. 2015. 11. 05. 11:38

Nagyjából annyira haladó gondolkodást tanúsítottak Gundel Takács Gábor műsorában, mint egy zsák krumpli.

Nagyjából két órája írtuk meg, hogy mit mondott a kanadai miniszterelnök, amikor megkérdezték, miért van a kormányában ugyanannyi nő, mint férfi. Nem volt bonyolult a válasz: azért, mert 2015 van.

Hogy a magyar állami médiánál milyen évet írnak, arról most nem is szeretnék találgatni, mindenesetre szerdán még az egyik legnépszerűbb műsorukban is nagyjából annyira haladó gondolkodást tanúsítottak, mint egy zsák krumpli. A Comment:com egyik olvasója szúrta ki a Gundel Takács Gábor-féle Maradj talpon vetélkedőben a következő műveltségi kérdést: „párkapcsolatban élő hölgyekénél az idő múlásával jelentkező személyiségváltozás”.

Kapaszkodjanak, mutatjuk, mi a válasz.

Nem szeretném felvenni ezt a tempót, ezért nem kiáltok fel, hogy „anyád is elsárkányosodott-e”, mindenesetre nem cserélnék azokkal a stábtagokkal, akiknél szükségszerű, hogy a párkapcsolatban élő nők az idő múlásával elsárkányosodjanak. Ha mindenképpen szükséges magyarázni a dolgot: persze, előfordul, hogy egy párkapcsolat előrehaladtával változik a benne élők személyisége és viszonya, az „elsárkányosodással” való jópofizás viszont olyan világot fest le, ami kizárólag az egyik felet hibáztatja ezért.

Nagyon vicces, nagyon műveltségi, nagyon közszolgálat.

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.