Közélet

Vona: a buzizás Orbán számára “valamilyen rejtélyes okból személyes rögeszmévé vált”

Ahogyan korábban beszámoltunk róla, hétfőn Orbán Viktor miniszterelnök a parlamentben lényegében lebuzizta Vona Gábort, aki válaszolt volna, de nem kapott szót. Ezt követően a Jobbik elnöke távozott az ülésteremből. Kollégánk a folyosón folyosón villáminterjúzott a politikussal, azt mondta: arra kéri a miniszterelnököt, hogy

ne bújjon Kövér szoknyája, illetve nadrágja mögé.

Vona Gábor hétfő este Facebook-oldalán is kommentálta a történteket. Szerinte Orbán Viktor

a parlamenti vitánk során lesüllyedt a saját bulvármédiája szintjére. Olyat tett, amit eddig miniszterelnök nem. A bérekkel, az olimpiai pályázattal és a korrupcióval kapcsolatos konkrét felvetéseimre nem volt képes miniszterelnöki módon, érvekkel válaszolni.

Mint írta, a miniszterelnököt kiégett, megroggyant emberként látta maga előtt vagdalkozni, aki nagyon félti a hatalmát. Hozzátette:

A minden alap nélküli homoszexuális vádaskodás úgy tűnik, hogy a kormányfő számára valamilyen rejtélyes okból személyes rögeszmévé vált. Természetesen nem kívánok Orbán Viktornak erre a szintjére lesüllyedni. A stílus maga az ember. Én továbbra is a higgadt és kulturált vitákban hiszek, legyenek azok bármilyen kemények.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik