Üzleti tippek

Soha ne tegye rutinból! Tippek az online bankoláshoz

Az egyik leggyorsabban fejlődő internetes tevékenység az online bankolás. A fokozott adatvédelem fontosságát jól mutatja, hogy egy nemzetközi kutatás szerint a válaszadók több mint 40 százaléka tapasztalt olyan támadást, amely a pénzügyi adatok megszerzésére irányult.

Az internetes bankolás nagy előnye, hogy bármikor és – szélessávú internetkapcsolat megléte esetén – bárhonnan elintézhetőek az üzleti és magánjellegű banki ügyek.

A témában végzett kutatások szerint azonban a kisvállalatok nagy része az online banki ügyintézés során nem fordít kiemelt figyelmet az informatikai biztonságra – összegezte újabb infografika-sorozatában az Invitel. A teljes összeállításért kattintson ide.

Pénzügyek online

Invitel_Virus_es_adatvedelmi_tippek_bankolás1Invitel_Virus_es_adatvedelmi_tippek_bankolás2Invitel_Virus_es_adatvedelmi_tippek_bankolás3Invitel_Virus_es_adatvedelmi_tippek_bankolás4Invitel_Virus_es_adatvedelmi_tippek_adatvédelem1Invitel_Virus_es_adatvedelmi_tippek_adatvédelem2Invitel_Virus_es_adatvedelmi_tippek_adatvédelem3Invitel_Virus_es_adatvedelmi_tippek_adatvédelem4

Ajánlott videó

Olvasói sztorik