Tech

A legjobb ajánlat Windows 10-re májusban – Már 2650 forintért is megvásárolhatjátok (x)

KeysWorlds.com
KeysWorlds.com
Szükségetek van Windows 10-re? Ha új számítógépet építetek, vállalkozást indítotok vagy ha tanuláshoz kell egy gép, akkor biztosan. Nem mellesleg, a Microsoft Office is a produktivitás egyik fő eszköze a legtöbb ember számára. De ti is tudjátok, hogy az előbb említett szoftverek magas ára láttán a legtöbben sokkot kapnak, miközben szinte nélkülözhetetlennek bizonyulnak a mindennapokban. A KeysWorlds most leakciózta nektek ezeket a programokat, így Windows 10 Prót és Office programcsomagot is jóval olcsóbban vásárolhattok a speciális kuponokkal.

Egyfajta exkluzív ajándékként a KeysWorlds Május Vására alatt, a BCD50 kuponkódot használva 50% kedvezményt kaphattok minden termékük árából. Ezektől az akcióktól biztosan mindenki padlót fog.

KeysWorlds.com

Hogy lehet ilyen olcsó? Mit kell erről tudni?

  • Fontos tudni, hogy kétféle licenc van, a kereskedelmi, amit a Microsoft webshopjából is meg lehet vásárolni és az OEM, ami az Original Equipment Manufacture (eredeti berendezés-gyártó) rövidítése. Funkcionalitásában mind a kettő ugyanazt tudja.
  • Az Európai Unióban teljesen legálisan lehet használt szoftvert értékesíteni az Európai Bíróság döntése értelmében.
  • Különbség van viszont a támogatás és a felhasználás terén a két verzió között. A kereskedelmi verziót lehet több számítógépen használni, míg az OEM változat ahhoz a hardverhez kötődik, amelyiken először aktiválták.
  • A KeysWorlds.com webáruház úgynevezett OEM licenceket árul. Ezeket azok a cégek vették meg – a kereskedelminél kedvezőbb áron – a Microsofttól, amelyek összeszerelik például a PC-ket, laptopokat. Egyes OEM példányokat nem használnak fel az eredeti vevők, hanem kereskedelmi forgalomba kerülnek.
  • A KeysWorlds.com naponta nagyjából 1500 licencet ad el világszerte, tehát percenként vesznek tőlük egyet. Garanciális visszatérítés pedig csak az esetek 1 százalékában fordul elő.

A rendelés után szinte azonnal érkezik egy e-mail a termékkulccsal. A szoftverekre egy éves teljeskörű garanciát vállal az eladó, bármilyen probléma esetén azonnal visszatérítik a vételárat. Amennyiben ezzel kapcsolatos ügyintézésre lenne szükség, a KeysWorlds 24/7-es ügyfélszolgálatát a service@keysworlds.com email címen tudjátok elérni.

A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A 24.hu teljesen függetlenül működik a KeysWorldstől, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik