Szórakozás

Tóth Gabi: A Krauszom tök jó apa, de nem láttam még könnyes szemmel állni az ajtóban, mikor mennie kell

tv2
tv2
Az anyaság és az apaság kérdéseiről is elmélkedett.

Újabb blogbejegyzést közölt a csalad.hu oldalon Tóth Gabi, aki a napokban arról is beszélt, hogyan vonták kétségbe életében először a szakmai tudását. A mostani bejegyzése nem a „támadásokról”, „karaktergyilkolásról”, negatív kommentelőkről szólt, hanem a bűntudat kérdéséről.

Az énekesnőnek ugyanis számos esetben bűntudata van amiatt, hogy sokat dolgozik, azt az időt pedig nem a gyerekével tölti.

Hogyan magyarázzam el egy hároméves gyereknek, hogy nincs nála fontosabb az egész világon, de pont azért kell anyának és apának dolgoznia, hogy neki mindent megadhassunk? Hogyan értessük meg vele, hogy ebben a minden szempontból bizonytalan világban addig kell ütni a vasat, amíg meleg, mert soha nem lehet tudni, hogy mi lesz holnap?

Tóth Gabi felvet egy másik kérdést is, miszerint az apák könnyebben élik meg, ha távol kell lenniük a családjuktól munka miatt.

Az én Krauszom tök jó apuka, de valóban nem láttam még könnyes szemmel állni az ajtóban, amikor el kell mennie. Talán egyszer, amikor hetekre kellett mennie, és tudta, hogy telefonon sem fogjuk tudni tartani a kapcsolatot. Szóval, valóban jogos a kérdés, hogy a férfiak is így élnek meg minden családjuktól távol töltött percet? Vajon ők is nehezen egyensúlyoznak a szakmai és magánéletük libikókáján? Nekik is ilyen fájdalmas minden távozás, és még percekig zokognak az autóban, mielőtt indulni tudnának? Vagy csak nekünk, anyukáknak szakad ki a szívünk napról napra, amikor becsukjuk magunk mögött az ajtót?

– kérdezi a bejegyzésében az énekesnő.

Kapcsolódó
Tóth Gabi: Most először vonták kétségbe a szakmai tudásomat, eddig ezt senki nem tette
Azt mondja, most is túllép ezen, és egyáltalán nem érdekli, „mit kárognak a neten”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik