Szórakozás

Nyertes Zsuzsa hiányolja a színészi díjakat: Sok Jászai Mari-díjashoz képest én is vagyok olyan kvalitású

YouTube / Endrei Judittal
YouTube / Endrei Judittal
Kibukott belőle a dolog.

Endrei Judit YouTube-műsorában vendégeskedett Nyertes Zsuzsa színésznő. A beszélgetést a Bors szemlézte, melyből az derült ki, Nyertesnek fájó pont, hogy negyven évet átölelő pályája alatt kevésszer díjazták szakmai értelemben.

Én nagyon őszinte ember vagyok és most is az leszek. Az ember körülnéz a pályán és egy Jászai Mari-díj már régóta jólesne nekem. Most szabadúszó vagyok, ezért ki is gondolna arra, hogy ez nekem fáj?

A színésznő úgy fogalmaz, mindez „pici fájdalom” számára.

Az én művészi életemet, karrieremet – ami úgy gondolom, töretlen – nem ismerik el. Sok Jászai Mari-díjashoz képest én is vagyok olyan kvalitású, tehetségű színész. Ez megint egy fájó pont, ami most kijött belőlem.

Nyertes egyébként gyakori szereplője délelőtti magazinműsoroknak, tavaly januárban szürreális riportot készítettek vele a Mokkában, de hasonlóan furcsa jeleneteket élhettek át azok a nézők, akik szintén erre a műsorra kapcsoltak 2019 májusában: az akkor hatvanéves színésznőt meghívták a stúdióba, hogy az időskori szexről kérdezgessék, mire közölte, meglepődött, hogy az idős jelző alatt rá gondoltak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik