Szórakozás

Kamarás Norbi és Kármán Odett vezeti idén az X-Faktor háttérműsorát

RTL Klub
RTL Klub
Nagyon örülnek a felkérésnek, szeretnek együtt dolgozni.

A Fókusz pénteki riportjából kiderült, hogy elkezdődött az X-Faktor új évadának forgatása. Idén az új női mentor mellett új házigazdája lett a tehetségkutató X-Stage című háttérműsorának is, Kamarás Norbi és Kármán Odett személyében. Ők fogják megmutatni a nézőknek mindazt, ami az X-Faktor adásaiból kimarad.

Annyira örültem, amikor felkértek minket az X-Stage műsorvezetőinek. Én már két évadon keresztül vezettem Szabó Zsófival, és nagyon szerettem mindent, ami az X-Faktor körül volt. Azt gondolom, hogy Odett annyira jó erre a szerepre, mert gyönyörű, mindig mosolyog, vicces, tök jól kiegészítjük egymást, és nagyon örülök neki, hogy együtt fogjuk vezetni

– fogalmazott Kamarás Norbi, aki tapasztalt műsorvezetőként igyekszik párját tanácsokkal segíteni.

Nekem ez egy teljesen új terep, amit még soha nem csináltam. Nem is gondoltam, hogy valaha ezt fogom csinálni. Norbi mondja nekem mindig viccből, hogy »legyél már műsorvezető, csináld ezt, csináld azt«. Hát, mondom: »nem, nekem ez nem biztos, hogy menne«, és amikor megtudtuk, hogy együtt jövünk, akkor nagyon örültem neki, mert Norbival kell közösen. Annyira szeretünk együtt dolgozni, mindig elhülyéskedjük

– mondta el Kármán Odett, aki azt is elárulta, nála mindennapos, hogy bármin képes elsírni magát, ezért már felkészítette magát, hogy ez gyakran előfordulhat majd a válogatók forgatásán.

Mint kiderült, nézőként már több élő show-n is részt vettek már, ott zajlott az egyik első randijuk is. Mindketten az Éjjel-Nappal Budapestben szerepelnek, ahol egy párt alkotnak, később a való életben is egymásba szerettek. Tavaly a Nyerő Páros fináléjáig jutottak Pataki Zitáékkal, és meg is nyerték a versenyt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik