Szórakozás

Korda György és Balázs Klári is terveznek ukrán menekülteket elszállásolni a villájukban

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
A házaspár bízik a világ vezetőiben, hogy megoldást találnak a háborúra.

Korda György és Balázs Klári a Borsnak nyilatkoztak az orosz-ukrán háború kapcsán, ugyanis a házaspár segíteni szeretne az Ukrajnából Magyarországra érkező menekülteknek. A Korda-villába szeretnének befogadni szálláskeresőket.

Ebben a drámai helyzetben, egyet tehetünk: összefogunk. Erre most Magyarország nagyon jó példa. Senki, így mi sem számítottunk arra, hogy még életünkben ennyire közeli lesz egy háborús szituáció. Most mégis itt van, de mi Klárikámmal optimisták vagyunk. Bízunk az emberekben, akárhonnan jön, vagy éppen menekül. Éppen ezért a szállodánkban is elindultak a folyamatok, hogy befogadjunk menekülteket, akik szállást keresnek családjuknak

Az énekes jó szívvel emlékszik vissza Kijevre, számos alkalommal jártak ott fellépni.

Szörnyű, hogy Kijevet ilyen támadás érte, és földönfutóvá váltak egész családok. Emlékszem, rengeteg csodás koncertünk volt abban a gyönyörű városban, és belegondolni is borzalmas, hogy mindent hátra hagyva, emberek százezrei menekülni kényszerülnek. Ezért gondoltuk, hogy míg helyünk van, jöhetnek hozzánk, befogadjuk őket. Optimisták vagyunk mind a ketten, és azt valljuk, hogy a vezetők sem akarnak háborút: hinniük kell a történelemben. És ha a történelemkönyveknek nem is, de nagyszüleinknek muszáj elhinniük, hogy milyen szörnyű egy háború, és ezt nem akarhatják megélni.

A Korda-házaspár hamarosan a Duna Televízió Csináljuk a fesztivált című műsorában fog produkciókat zsűrizni.

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik