Szórakozás

Azealia Banks kiásta a földből a halott macskáját, majd megfőzte

Matthew Baker/Getty Images
Matthew Baker/Getty Images
Az erről készült videóját letörölte a Twitter, mert túl felkavaró.

Azealia Banks pár évvel ezelőtt nagyon népszerű rapper volt, ma már leginkább csak azért ismerik a nevét, mert folyamatosan nyilvános vitákba keveredik más sztárokkal. Banks most egy felkavaró videót posztolt Twitter-oldalára, amit alig egy óra után eltávolítottak, de a The Sun magazin lementette a videót, így az erős idegzetűek itt megtekinthetik. A videóban másodmagával puszta kézzel kiássa a kertben Lucifert, a rapper 11 éves macskáját, aki tavaly halt meg. A felvételen az is látszik, ahogy egy nagy fazékban, vízben megfőzi a tetemet. A követői teljesen kiborultak a képsorok láttán.

Kapcsolódó
Itt van ez a rapper, aki valójában nem csinál mást, csak másokkal balhézik
Azealia Banks egyáltalán nem fél kimondani azt, amit éppen gondol, ennek eredményeképp pedig majdnem minden hétre jut legalább egy sztár, akivel össze rúgja a port.

Ezek után még nincs vége a történetnek, merthogy Instagramra feltöltött egy képet, amin egy rózsaszín kerámiába rakta a macska koponyáját, mint dísz. A kommentek közül pedig rögzítette azt a hozzászólást, amiben valaki azt írja, erre a hátborzongató procedúrára azért volt szükség, mert költözik, és nem szerette volna hátrahagyni a háziállatát a földben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SEA QUEEN 🧜🏾‍♀️ (@azealiabanks) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik