Szórakozás

Azealia Banks már MEGINT egy másik celebbel balhézik

Szinte nem telhet el úgy hét, hogy Azealia Banks ne kötne bele valamelyik világsztárba. Tudják, ő az rapper, akinek gyakorlatilag az a legnagyobb hobbija, hogy beleáll más celebekbe, a legtöbbször szinte teljesen váratlanul és teljesen érthetetlen okokból. Ezen a héten – nem először és minden bizonnyal nem is utoljára – Kanye Westet találta meg dühével.

Itt van ez a rapper, aki valójában nem csinál mást, csak másokkal balhézik
Azealia Banks egyáltalán nem fél kimondani azt, amit éppen gondol, ennek eredményeképp pedig majdnem minden hétre jut legalább egy sztár, akivel össze rúgja a port.

Banks Instagram-sztoriban fejtette ki (megint) véleményét Kim Kardashian férjéről. Bár a sztori időközben eltűnt, Ballet Alert nevű felhasználó megmentette a jövő generációjának.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Baller Alert (@balleralert) által megosztott bejegyzés, Nov 19., 2018, időpont: 5:43 (PST időzóna szerint)

Elegem van Kanyéből és a vicceiből. Okkal, a figyelem miatt csinál hülyégeket. Ötletem sincs, hogy egy mocskos picsaként milyen példakép próbál meg lenne a gyerekeinek. Az igazság az, hogy Kim Kardashian tönkre tette Kanye Westet, és addig nem is végez, amíg az utolsó csepp vért ki nem szívta belőle

– írta bejegyzésében Banks, majd egy videóban – amit szintén megnézhetünk a lapozható album második oldalán – azt is hozzáteszi, hogy szerinte a rapper szimplán hülye.

Semmit nem tudsz a politikáról, ez kibaszottul megalázó. 41 éves vagy, szóval ne viselkedj úgy, mintha 10 éves lennél és nem tudnád, hogyan kell bekötni a saját cipőfűződet

– tette hozzá a rapper.

Kiemelt kép: Sergi Alexander/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik