Élet-Stílus

„A legjobb női rapper lehettél volna, de elcseszted”

Elen Musk után most éppen Lana Del Rey-jel sikerült összebalhéznie Azealia Banksnek, aki szerint az énekesnő nem más, csak egy tipikus fehér nő, aki csak úgy csinál, mintha szövetséges lenne – tudtuk meg a E! News-tól.

Azealia Banks: Cardi B a fekete nők karikatúrája
Cardi B úgy megsértődött, hogy törölte Instagram-fiókját.

A hírportál információ szerint amúgy az egész vita Kanye West egyik, még szeptemberi Instagram-hozzászólása miatt indult el, ami Rey szerint arról tanúskodik, hogy a rapper Donald Trump egyik támogatója. Ez annyira nem tetszett Banksnek, hogy Twitteren támadt neki énekesnőnek.

Wow, oké Lana. Ez aranyos lenne, ha mondjuk következetes lennél a saját felháborodásoddal és visszautasítottad volna a közös munkát ASAP rockyval, aki fizikailag bántalmazott nőket. Ez számomra csak a tipikus fehér lány, aki felhasznál egy meggyengült célpontot arra, hogy úgy tegyen, mintha szövetséges lenne

– írta ki még október első napján a rapper, a Twitter-háború viszont azóta sem csillapodott, sőt, gyakorlatilag átment személyeskedésbe.

Banks te lehettél volna a legnagyobb női rapper, de elcseszted

– írta október 10-én Del Rey, amit persze a rapper sem hagyhatott szó nélkül. Ő azt írta – nyilván az énekesnőnek címezve -, hogy ideje lenne felkeresni Michael Jackson plasztikai sebészét, hogy helyretegye az orrát, valamit melleit, amire az énekesnő már csak annyit írt, hogy elküldi a pszichológusa telefonszámát Banksnak, mert jól láthatóan nem használnak a gyógyszerei.

Ezek után pedig természetesen kíváncsian várjuk, hogy mi következhet még.

Kiemelt kép: Paul Archuleta/ Dominique Charriau/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik