Szórakozás

Már csak egy hipnotikus GIF-re vágytál Rogán-Gaál Cecília futós szelfijeiből? Tessék, itt van!

Rogán-Gaál Cecília GIF-be sűrített futós fotóival próbálunk meg segíteni azoknak, akik még mindig nem találták meg a lehető legjobb szöget a szelfik készítéséhez.

Rogán-Gaál Cecília egy darabig csak férje, Rogán Antal miatt volt ismert, aztán összebarátkozott Hajdú Péter volt feleségével, Sarka Katával, akivel 2016-ban saját céget alapítottak Nakama&Partners néven. Övék a Miss World Hungary, pontosabban a Magyarország Szépe verseny, felbukkantak együtt a fitneszüzletben, majd beszálltak a teniszbizniszbe is. Ezek után teljesen felesleges azon csodálkozni, hogy Rogán-Gaál Cecília elképesztően sokat sportol, és talán az sem véletlen egybeesés, hogy összejött Szendrei Dániel teniszedzővel. Erről ő maga tett közzé egy fotót Instagramján.

Rogán-Gaál Cecília Instagramja nem sokkal azután lett újra nyilvános, hogy kiderült, ő és a miniszterelnök kabinetfőnöke válnak, és ez az egyik legcsodálatosabb dolog, ami történhetett. Mármint nem a válás, hanem a nyilvános Instagram. Mert végre Rogán-Gaál Cecília is influálhat minket a hétköznapjaival, amiket Instagramja szerint leginkább az tesz ki, hogy süt, főz és fut, ami közben meg is mutatja magát.

Mivel nagyon sokat fut, ezért nagyon sokszor mutatja meg magát. És mivel nagyon sokszor mutatja meg magát, már tudja, hogy melyik az a szög, ami igazán jól áll neki.

Egy jó szelfi készítéséhez nagyon sok idő és gyakorlás szükséges, így most Rogán-Gaál Cecília képeivel próbálunk meg segíteni azoknak, akik esetleg még mindig nem találták meg a lehető legjobb szöget a futás közbeni szelfik készítéséhez. Elég csak pár percig nézni az alábbi hipnotikus GIF-et, ami – ha eléggé koncentrál mindenki – könnyen beleég az agyba.

Fotó: Instagram/Rogán-Gaál Cecília / Gif: Mészáros Juli/24.hu

Kiemelt kép: Instagram/Rogán-Gaál Cecília

Ajánlott videó

Olvasói sztorik