Szórakozás

Bódi Sylvi: Nostradamus elméjével a Föld iszonyú kataklizmáinak adatait hozta létre

Az egykori glammodell azt is elmondta, hogy a gondolatok csak úgy cikáznak a fejünkben.

Bódi Sylvi továbbra is hosszú Instagram-posztokban osztja meg mély gondolatait a világról és annak jövőjéről, de nem is húzzuk senki idejét, itt a lényeg:

Olyan sokan jósoltak már meg mindenféle világvégét… Nem kell messzire menni, itt van pl. Nostradamus is. Ö valójában nem jövendölt, hanem elméjével a Föld iszonyú kataklizmáinak adatait hozta létre és az emberi gondolatot is bekapcsolta e szörnyüség megvalósításába. Ezek és az ehhez hasonló gondolatok ott lebegnek a Föld fölött, halálra ijesztgetve az embereket… Ilyen pl. a médiában a pánik keltés is… A jóslás, jövendölés nem más, mint a jövö modellezése. Minél több ember hiszi el az általános véget, “világvégét”, annál több ember gondolata kezdi el azt modellezni, s így egyszer majd be is következik. Föleg ha sokan mondogatni is kezdik… Ugyanis az egy dolog, hogy mit gondolunk…hiszen a gondolatot nem tudjuk zabolázni… Mint ahogy igazán az érzelmeket sem… De azt, hogy mit mondunk ki, azt mi határozzuk meg! Efölött biztosan van hatalmunk

írta Bódi, de még nincs vége, mert ezzel folytatta: „Jó a pozitív gondolkodás, de nem az valósul meg amit az ember gondol, hanem az amit kimond. Gondolatból amúgy is sok van, csak úgy cikáznak a fejünkben nonstop… szóval ezen nem kell aggódni, a szavak viszont elöbb-utóbb manifesztálódni fognak, így nagyon kell vigyázni, hogy mit ejtünk ki a szánkon. A szó a gondolat anyaga. Minden szónak van egy “formája”. A hang a “rezgés”…s már “el is indult útjára”…  A kimondott szó materializálódik. Érdemes átgondolnunk, hogy mit mondunk… Biztos van olyan ismerösötök, aki mindig azt mondja, hogy “Ó, ez nem fog menni, én ezt nem tudom… Én olyan kis ügyetlen/szerencsétlen stb vagyok…” Aztán meg jön az “Ugye én megmondtam…” Milyen ez az ember az életben? Sikeres? Vagy inkább olyan kis szerencsétlen?  Talán sokan bele sem gondolnak igazán, de a kimondott szavakkal, mondatokkal teremtenek meg bizonyos (élet)helyzeteket, teremtik meg a jövöjüket… Szóval gondolhatunk mi bármit is bent a buksinkban, de jól gondoljuk meg, hogy mit mondunk ki, figyeljünk arra, hogy mire használjuk a teremtö erönket! ”

Végül pedig hozzátett még három hashtaget: #Gondolatok #Szavak #SylviBodi

A fentiekhez pedig csatolt magáról egy bikinis fotót is.

Kiemelt kép: Facebook/Bódi Sylvi

Ajánlott videó

Olvasói sztorik