Szórakozás

A Mammutban lévő franchise szerződést bontott Schobert Norbival

Sem a világszemléletével, sem a kommunikációs stílusával nem értenek egyet.

A Mammutban jelenleg található Update Low Carb üzlet a Facebook-oldalán bejelentette, hogy a jövőben nem kívánja folytatni az együttműködést Schobert Norbival és így a bevásárlóközpontban egy ideig nem lehet kapni az Update termékeket. Hamarosan profilváltáson esik át az üzlet és továbbra is olyan árul majd más diétás termékeket. Mint írják posztjukban, sem a stílusával, sem a világnézetével nem értenek egyet, és rosszul érinti őket, hogy a boltjuk dolgozóit is ezzel azonosítják. Az oldal hamarosan megszűnik, a Média 2.0 vette észre és készített a posztról képernyőfotót.

Schobert a Tények mai adásában már reagált is a történtekre, állítja, hogy már korábban szerződésbontásban voltak.

Ez az üzlet konkrétan egy problémás üzlet volt, évek óta nem járt kötelező képzésre, nem tartotta be az értékesítésnek a szabályait, idegen terméket forgalmazott, tehát itt már pont megszüntetésben voltunk, és pont ráült erre a balhéra, de ennek én szívből örülök. Ebben a kereskedelmi központban hárman vártak arra, hogy joguk legyen nyitni, és pont Réka fog nyitni.

Hozzátette, nem üzleti megfontolásból mondta, amit mondott, de nem aggódik, szerinte növelni fogják idén így is a bevételeiket. Az adás után a jelenlegi franchise partner új posztban reagált az adásra.

Kiemelt kép: MTVA/Bizományosi: Faludi Imre

Ajánlott videó

Olvasói sztorik