Szórakozás

Hemzsegtek a celebek Gattyán György halloweeni buliján

Ha eldobtál ott egy követ, valószínűleg egy híres embert talált el.

Gattyán György éves céges Halloween buliján rendre ott szoktak lenni a hírességek is, ez idén se volt másként. Tartunk most egy gyors Insta-körképet arról, hogy ki mindenkibe botolhatott az, aki ott volt, hogyan is nézett ki ez a buli, és kísérletet teszünk arra is, hogy kitaláljuk, melyik celeb kinek öltözött. Tarts velünk! Először is nézzük, hogyan is nézett ki ez az esemény.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Creatures Assemble

Gattyán Gyuri (@gattyangyuri) által megosztott bejegyzés, Okt 31., 2019, időpont: 1:43 (PDT időzóna szerint)

Aztán pedig nézzük meg kicsit részletesebben, hogyan is nézett ki az esemény helyszíne a bulin. Elég szép munka, de azért egy picit furcsa, hogy központi szerepet kapott a díszletben a Thor 2 főgonosza, a karakter, akinek nincs ember, aki tudná a nevét guglizás nélkül, de előfordulhat, hogy a Google se segít, vagy miután rákerestél, két másodpercen belül már megint elfelejtetted.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Creatures Assemble Party Design by Kentaur #doclerholding #doclerhalloween #kentaurart #kentaurdesign #creaturesassemble #bestpartyintown2019

Kentaur Erkel László (@kentaurart) által megosztott bejegyzés, Okt 31., 2019, időpont: 4:27 (PDT időzóna szerint)

És akkor jöjjenek a celebek! Rögtön itt van Talmácsi Gábor, akinek meg nem mondanánk kép alapján, hogy ki a jelmeze, de a hashtagek elárulják. A Star Wars: Baljós árnyak főgonosza, Daurth Maul akar ez lenni, de annyira félsegges jelmez, mintha valaki egy pizzával a kezében járna, és azt mondaná, hogy ő Donatello, a tini nindzsa teknőc, vagy mondjuk felhúzna a nadrágjára egy alsót, és azt mondaná, hogy ő Superman.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#halloween🎃 #darthmaul #starwars #party #yesterdaynight #doclerholding #friends #makeup #greatparty🎉 #hungary🇭🇺

Talmácsi Gábor (@talmacsigabor) által megosztott bejegyzés, Okt 31., 2019, időpont: 10:02 (PDT időzóna szerint)

Ördög Nóra és Nánási Pál is ott volt az eseményen és beöltöztek a népszerű utazós YouTube csatorna, a Nánásiék két főszereplőjének, Ördög Nórának és Nánási Pálnak, ez bámulatosan jól sikerült jelmez, aminek minden részlete tökéletes.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

About last night…🎃👻👯‍♀️🎉 👠👗💎: @lindaholdampf, ez a buli (se) jött volna létre nélküled❤❤❤❤

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés, Okt 31., 2019, időpont: 3:20 (PDT időzóna szerint)

Hamvai P.G. jelmezét sajnos nem sikerült kitalálni, legjobb tippünk az, hogy A bűn éjszakája című film inspirálta a jelmezt, ugyanis nagyon úgy néz ki, mint aki az utcán szeretne purgálni a filmbeli napon, amikor minden bűncselekmény meg van engedve. A második legjobb tippünk az, hogy egy fekete négyzetnek öltözött.

Smaltig Dalma posztjából kiderül, hogy idén a Marvel-filmek volt a tematika, ez mondjuk a díszletből is sejlik, de az eddigi felhozatal alapján meg nem mondtuk volna. Smaltig egyébként kényszerűségből egy remix jelmezzel jelentkezett, aminek a feje csontváz, a teste többi része pedig Hela, a Thor: Rangarok főgonosza. Tekintve, hogy tetszik a remix jelmez koncepciója, adunk rá tízből nyolc félig Super Mario, félig Márió, a harmonikást.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Minden évben hatalmas #halloween partyt rendez Gattyán György és ez idén sem volt másképp. Az idei téma pedig a mindenki által kedvelt #avangers szereplők voltak…na igen én Helának készültem, és ehhez egy gyönyörű @richarddemeter ruhát választottam, aztán gyorsan rájöttem, hogy se nem vagyok barna (parókát szerezni nem volt már időm) és nagy szomorúságomra Thor sem a tesóm (na de ki akarja Thort testvérnek 😜😅🤭). Így történt, hogy az arcom Csonti lett, nyaktól lefelé pedig a testem maradt Hela. 🤷🏼‍♀️ @richarddemeter a ruhádnak óriási sikere volt, bók hegyeket kaptam miatta, köszönöm neked 🥰 Ebben a közreműködést @parismihalyi – nak köszönhetem és a szívem teljes 80C 😂☝🏼 szeretetével imádom Őt❤️ @fanniflo 2 órán át képes volt elviselni, de nem tehetett mást 😜❤️ élveztük minden percét a sminkélésünknek és legfőképp, hogy élőben megcsodálhattam Vilmos babát is. Tehát a lényeg, hogy egy hatalmasat buliztunk, nagyon sokat táncoltunk és köszi Gyuri még egyszer! 😘

Dalma Smaltig (@dalmasmaltig) által megosztott bejegyzés, Okt 31., 2019, időpont: 3:28 (PDT időzóna szerint)

Bodizs Veronika se igazán követte a tematikát, ugyanis angyalnak öltözött. Bár, ha nagyon megengedőek akarunk lenni, a X-Men karakterek között akad egy Angyal nevű karakter is, bár nem hasonlít a jelmeze Bodizséra.

Majka, ha jól tippelünk, Tony Starknak öltözött, de gyakorlatilag bármi Tony Stark-jelmeznek számít, amiben valaki felvesz egy öltönyt pólóval, meg feldob magára egy színes lencséjű, szögletes formájú napszemüveget. Majoros Hajnalka valószínűleg Pepper Potts-nak vagy Majoros Hajnalkának látszik.

Zimány Linda is ott volt, aki macskanőnek öltözött. Akárcsak Vajna Tímea, akinek a jelmezét ide kattintva lehet megnézni. Reméljük nem lett cicaharc a dologból.

Kiemelt kép: Instagram / @doclerholdingbud

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik