Szórakozás

Ilyen a szex egy férfi szexbábuval

Vannak hibái, nem is nagyon ajánlja Charlotte Rose.

Egy kétgyerekes anya, a 38 éves Charlotte Rose megírta a Sunnak, hogy milyen szexelni egy férfi szexbabával.

Azzal kezdi, hogy már, mikor házhoz szállították neki „lebukott”, hiszen a dobozán sem titkolták, hogy egy szexbábut érkezett meg hozzá, rá volt ugyanis írva. A csomagolásba torzóként volt belerakva az 1200 fontba, vagyis több mint 420 ezer forintba kerülő baba; külön a teste, külön a feje és külön a pénisze.

Már eleve nem volt az sem túl csábító, hogy a fejet nehéz volt rögzíteni a testhez,

mint Az ördögűzőben, mikor a lány feje körbe-körbe forog és hány mindenhova.

Aztán próbálta lábra állítani, de nem sikerült, annyira merev volt a teste a Henrynek elkeresztelt bábunak, cserébe a lába olyan, mintha „zseléből” lenne. Henry alakjára nincs panasza Rose-nak, az arcával azonban nincs kibékülve, az „túl feminim” neki. A szemei ráadásul csak festettek, ami miatt közelről úgy tűnik, mintha kancsal lenne.

Két pénisszel a csomagolásban érkezett a bábu, amiknek ugyanakkora a hossza, úgy harminc centisek, csak az egyiknek nagyobb az átmérője. Szilikonból készültek, emiatt puhák, de több pozícióba is lehet őket állítani. Vibrálni nem vibrálnak.

A bőre sem ideális, az is szilikonból készült, furcsa a tapintása, ráadásul minden szöszt magához vonz, ami „szintén nem szexi”.

Nagyon hideg, és olyan a szaga, mint egy radíré, ami nem túl jó. Csak valami olcsó szexjátékhoz tudom hasonlítani.

Henry 61 kiló, ami miatt nehéz mozgatni, és ami miatt csak a cowgirl pozíció lehetséges vele, pedig Rose hátulról szereti. Gondolt is rá, hogy kipróbálja, de ahhoz valószínűleg össze kellene kötni a bábu kezeit, hogy ne dőljön rá és törje össze.

Csak pár percig szexeltünk, és addig nem lett orgazmusom. Elértem addig a pontig, hogy arra gondoltam: mindent én csinálok. Ha nem én szerzek magamnak kielégülést, akkor nem is fogok kapni. Szóval kirúgtam az ágyból, és a saját kezembe vettem az ügyet.

– vallotta be a nő. Később is próbálkozott még Henryvel, de nem lett jobb egyáltalán.

Rose szerint jobb lenne, ha Henry tudna beszélni, ha jobban meg lehetne határozni, hogyan nézzen ki, és  ha a pénisze vibrálna. Talán jobb – és olcsóbb – egy felfújható verzió, amihez hozzácsatolnak egy vibrátort – véli a nő.

Szerintem a férfi bábuknak még sokat kell fejlődniük, hogy értéket képviseljenek szexpartnerként. Most élettelenek, érzelemmentesek és jéghidegek

– folytatta a tapasztalatait Rose, majd hozzátette:

Nem lehet összehasonlítani egy igazi férfivel, olyan, mintha egy szexjátékot összeragasztanál valamihez, ami előtte két órát volt a mélyhűtőben (…) Két pontot adok rá a lehetséges tízből, de csak azért, mert ez egy jó sztori, amit el lehet mesélni a barátoknak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik