Szórakozás

Így nézett ki Rácz Ildikó egy hónappal a szülés után

Úgy gondolja, lesz jobb is, de ő már most is elégedett.

Az egykori Való Világ játékos május közepén szülte meg kislányát, most pedig megosztott magáról egy melltartós képet, hogy megmutassa, gyerekvállalás után is visszanyerhetjük az alakunkat.

Soha egyetlen celeb nem volt még olyan őszinte, mint most VV Gigi
Celeb így még nem írt a szüléséről.

Sokáig gondolkodtam, hogy kitegyem-e ezt a képet ide vagy sem. Végül úgy döntöttem igen. Sok fiatal lánytól hallom, hogy áh nem akarok gyereket mert akkor soha nem lesz a testem a régi… mivel nem szültem korábban nem tudtam erről véleményt alkotni, de most már van némi tapasztalatom

– kezdte Rácz Ildikó.

Ez a kép a szülésem után egy hónappal készült. Nincs rajta retus meg fény meg semmi. Tény, hogy nem híztam 20-30 kg-ot így a testem hamarabb regenerálódott, plusz jó a genetikám is DE, úgy gondolom, hogy a szoptatás ideje alatt sok kilótól szabadul meg az ember. Szoptatás után meg mehet a komolyabb edzés is, és igenis visszalehet szerezni azt a formát amivel elkezdtük a várandósságot. Most egy ideális esetről beszélek, nem amikor hamar visszakell menni dolgozni, és a gyerek-munka-háztartás miatt semmi ideje nincs az embernek magára… Én még nem edzek a jóga is csak hébe hóba megy fél órára. Egyenlőre így festek, biztos lesz jobb is de nem vagyok elégedetlen, nekem megfelel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Racz Ildiko🕉 (@racz_ildiko) által megosztott bejegyzés, Júl 12., 2019, időpont: 1:58 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram/@racz_ildiko

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik