Forma-1

Olyan sokáig tartott a kérdés, hogy már a közepén röhögtek a Forma-1-es pilóták

A Forma-1 pilótái és rajongói között szinte legendássá vált Walter Koster német újságíró, aki arról nevezetes, hogy nagyon hosszú, nyakatekert kérdéseket tesz fel. Abu-dzabiban is hozta a formáját, ezúttal Charles Leclerc, Max Verstappen és Kevin Magnussen ült az asztal túloldalán, amikor egy 67 másodperces kérdés hangzott el.

Koster arra kérte Leclerc-t, hogy az idény öt legrosszabb versenyéből sorolja föl az öt legjobbat. Mivel azonban borzasztóan túlbonyolította a kérdést, nagyjából 30 másodperc után Leclerc csak annyit mondott:

I’m lost.

Szabad fordításban annyit tesz „elvesztem”, kontextusban inkább amolyan „kiestem”. Verstappen hangosan felröhögött, Koster viszont folytatta a kérdést amelynek a végén kiderül, Leclerc tényleg elvesztette a fonalat, mert azt javasolta, Magnussen kezdje a válaszadást.

Ezután óriási találgatás vette kezdetét, hátha rájönnek a pilóták, mire is kéne válaszolni. Végül Leclerc annyit mondott, Brazília volt a legrosszabb, utána pedig Monaco, de az is csoda a felvételek alapján, hogy idáig eljutottak a felek…

Kiemelt kép: Clive Mason/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik