Kultúra

George Clooney azzal viccelődött, hogy tönkretette Batmant

VALERIE MACON / AFP
VALERIE MACON / AFP
A színész nem csodálkozik rajta, hogy míg több korábbi Batman is szerepelni fog a The Flashben, addig őt nem hívták.

George Clooney szerint tönkretette a Batman-franchise-t, ezért nem hívták vendégszerepelni a The Flash című filmbe – derült ki egy interjúból.

Mindezt annak kapcsán kérdezték tőle, hogy a korábbi Batmanek közül Michael Keaton és Ben Affleck is feltűnik majd a 2022 novemberére tervezett szuperhősfilmben. Clooney épp az Affleck főszereplésével készült rendezése, a The Tender Bar című film vetítésén vett részt, amikor nekiszegezték a kérdést, miért nem szerepel majd a filmben. Clooney nem jött zavarba, őszintén értékelte helyzetét:

Nem kértek fel. Ha úgy teszel tönkre egy franchise-t, ahogy én tettem, akkor általában inkább másfelé fordítják a fejüket, ha a The Flashről van szó.

A színész felesége, Amal Clooney hozzátette: férje nem engedi, hogy megnézze a filmet. Clooney ezt azzal indokolta, hogy szeretné, ha felesége tisztelné, ezért nem nézheti meg a hírhedt alkotást.

Clooney 1997-ben játszotta el a denevérembert Joel Schumacher Batman & Robin című filmjében, amely általános közutálatnak örvend a rajongók körében. A színész később elismerte, hogy nemcsak a filmet, de saját alakítását is borzasztónak találja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik