Ilyen lakástámogatások vannak a CSOK mellett

This is a photograph of Real estate purchase
Hazánkban ma egyre többen vásárolnak ingatlant befektetési vagy saját célra. Az adásvételhez, építkezéshez vagy lakásfelújításhoz az államtól különböző támogatások vehetők igénybe. Bár a legismertebb a CSOK, korántsem ez az egyetlen lehetőség.
Szponzorált tartalom

2019. 04. 10. 12:10

Ezek a legkeresettebb lakások Budapesten

Colorful apartments in downtown Budapest, Hungary
Évek óta a panellakásokat keresik a leginkább a fővárosban a magyarok, de egyre jellemzőbb az újépítésű ingatlanok iránti érdeklődés is. Megfigyelhető az a trend is, hogy a vásárlók inkább a kisebb alapterületű lakások felé hajlanak.
Szponzorált tartalom

2019. 04. 01. 10:57

Különleges albérletek Budapesten (x)

Nem csak házvásárlás esetén állhatunk neki az ingatlanpiac átfésülésének különleges igényekkel, Budapest elég nagy város ahhoz, hogy bőven találjunk, különleges, extravagáns vagy luxuslakásokat, amiket bérbeadásra kínálnak.
Szponzorált tartalom

2019. 03. 25. 01:07

Csempészd be a tavaszt az otthonodba! (x)

Beautiful bouquet of daffodil in a living room. 3d rendering
Ebben a még csak elő-előbújó tavaszban különösen jól esik, ha akár már az időjárást megelőzve becsempésszük a tavaszt az otthonunkba. Összegyűjtöttünk ezért néhány egyszerű és főként pénztárcabarát ötletet, hogy hogyan is dobhatjuk fel a lakásunkat a tavasz hangulatával.
Szponzorált tartalom

2019. 03. 25. 00:48

Jelentősen nőttek a budapesti ingatlanárak

Budapest, 2016. január 27.
Eladó használt lakást hirdető transzparens a főváros V. kerületében, a Váci utca egyik kis mellékutcájában álló régi lakóépület erkélyén.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
A tavalyi statisztikák alapján nem állt meg a magyarországi lakáspiacon az áremelkedés, és úgy tűnik Budapesten továbbra is korlátlan a kínálat. Szakértők szerint a fővárosban lényegében nincs eladhatatlan lakás, bár sok esetben az eladók a valósnál magasabb áron adnák el ingatlanjukat.
Szponzorált tartalom

2019. 03. 25. 00:37

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.