Otthon költözzbe.hu

Pazar Tisza-tavi ingatlanok (x)

A Tisza-tó az utóbbi években fénykorát éli, számos fejlesztés, kulturális program, szórakozási lehetőség érhető el a nyár folyamán Magyarország második legnagyobb taván. A szezonban rengeteg turista megfordul a környező településeken. Egy ingatlan a vízparthoz közel jó befektetésnek bizonyulhat, hiszen kiadásra is alkalmas a helyszín. A Tisza-tó az aktív pihenésre vágyók kedvelt üdülőhelye, hiszen számos lehetőség szolgálja a kikapcsolódást, melynek gátján található kerékpárúton körbe kerekezhetjük a tavat, emellett érdekes program lehet a Tisza-tavi Ökocentrum, vízisétány és tanösvény, valamint a Tisza-tavi madárrezervátum, amely a világörökség része.

Poroszlói apartmanház

Az alábbi ingatlan apartmanházként üzemel, összesen két szoba, étkező-konyha, fürdőszoba, terasz található benne. A tetőtérben külön szálláshelyet alakítottak ki, melyet a külső lépcső közelíthetünk meg. Az udvaron van lehetőség a gyerekeknek használni az igényesen kialakított játszóteret, a felnőtt vendégek pedig kedvükre sütögethetnek a kerti sütögetőn. A szálláshely rendelkezik visszatérő vendégkörrel, és erre az évre foglalásokkal. A kiváló minősítésű Vendégház nyáron folyamatos telt házzal üzemel.

https://www.startlak.hu/ingatlan/elado+csaladi-haz+poroszlo+kozpont-kozeli/6274316

Sarudi nyaraló

Sarudon a Tisza-tó mellett fekszik és a homokos vízpartjáról híres. A településen a horgászat is nagyon kedvelt. Az ingatlan csendes, nyugodt utcában fekszik, rendezett kerttel.

https://www.startlak.hu/ingatlan/elado+csaladi-haz+sarud/6115182

Poroszlói családi ház

A Tisza-tavi régióban, Poroszlón kínálnak eladásra ingatlant. Az állapotát tekintve felújítandó, de egyben költözhető állapotú. Nagy telekkel rendelkezik, melynek kihasználási lehetőségei kiaknázatlanok.

https://www.startlak.hu/ingatlan/elado+csaladi-haz+poroszlo/6356902

Abádszalóki újépítésű

Abádszalókon újépítésű ingatlant kínálnak eladásra, melynek területe 159nm-es. A családi ház a tó környékén helyezkedik el és rendkívül kedvező az ára. Öt szobával rendelkezik, ami lehetővé teszi a kiadás gondolatát is.

https://www.startlak.hu/ingatlan/elado+csaladi-haz+abadszalok/6373349

Falusi jellegű családi ház

Falusi stílusú parasztház eladó, a kívül és belül is felújított ingatlan, Abádszalókon található. Csendes környéken közelíthető meg, víz és villanyvezetékeket is cserélték. Az ingatlan az 1890es években épült, falazata vályog, a felújítása során megőrizték eredeti arcát és jellegét. A paraszti bútorok adnak egy vintage érzetet a háznak, melynek egyedi berendezés is benne van a vételárban.

https://www.startlak.hu/ingatlan/elado+csaladi-haz+abadszalok/6341972

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik