Otthon költözzbe.hu

Gyönyörű házak a Pilisben (x)

Pilis hegység a Duna jobb partján, Budapest és Esztergom között fekszik. Nem túl magas, de természeti értékekben igen gazdag. Találhatóak itt védett barlangrendszerek, nagyon szép túraútvonalak és nem mellesleg igen felkapott agglomerációs települések helyezkednek el rajta. Válogatásunkban a legszebb családi házakat válogattuk ki a Pilisből.

Természetközeli három szintes

Három szintes családi házat kínálnak eladásra, Piliscsabán, csendes, nyugodt utcában közel az erdőhöz. A ház különleges építészeti megoldásainak köszönhetően egyedi kinézetű. A település hívogató lehet a fiatal családok számára is, mivel jó hírű oktatási intézmények közül lehet választani. A házban a 4 hálószoba mellett két vendégszoba található.

Medencés családi ház

A Duna-Ipoly Nemzeti Park mellett, Pilisborosjenőn található ez a gyönyörű, két generációs családi ház. Az igényesen karbantartott közel 1600nm-es kertben, lehetőség nyílik fürdőzésre a medencében és kerti sütögető is rendelkezésre áll. Fantasztikus környezetben, jó állapotú, minden igényt kielégítő ingatlan, egy család meghitt otthona lehet.

Rusztikus ingatlan Piliscsabán

Korszerű, szinteltolásos családi házat kínálnak Piliscsabán eladásra. Műszaki adottságait tekintve, fűtése geotermikus, napkollektorok termelik az áramot és mennyezeti és padló fűtés lett kiépítve. A háznak négy hálószobája van, ezekhez mind külön fürdőszoba tartozik, ideális egy nagycsaládnak ahol több különböző korú gyermek van.

Csabagyöngye lakópark

Piliscsaba frekventált részén a Csabagyöngye lakóparkban eladó ez a luxus családi ház. A házat 2006-ban építették és szerepet a Szép Házak című lakberendezési magazinban. Az ingatlan fiatalos kialakítású, modern elrendezésű. Az alsó szinten található a nappali, nagy üveg ablakokkal körbevéve, az emeleten pedig a hálószobák helyezkednek el. A házban a belmagasság néhol 5métert is elérheti. A kényelmet az infra- szauna, a finn szauna, kültéri medence, fitneszterem szolgálja.

Impozáns villa

Piliscsabán impozáns villa eladó, hegyvidéki környezetben. Az erdő melletti, egyedi tervezésű luxusvillában világos terek, hangulatos télikert, beltéri medence és szauna is helyet kapott. 2009-ben az épület átesett egy esztétikai felújításon, több generáció együtt élésére is alkalmas.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik