Otthon költözzbe.hu

Békásmegyeri nyugalom (x)

Budapest III. kerületében helyezkedik el Békásmegyer, ami 1950 előtt önálló településként volt jegyezve.

A városrész népessége 35 ezer fő jelenleg. Óbuda közel 6500 gyermek otthona, biztonságot és nyugalmat biztosít a családok számára, ezért is népszerű letelepedési cél a családoknak. A kerületben számtalan lehetőség várja a kikapcsolódni vágyóknak  művelődési házak, könyvtár, színház, zenekarok, mozi várja az érdeklődőket. Békásmegyeren fejlődik az infrastruktúra és a szolgáltató egységek. A nevét a békáknak köszönheti, hiszen az agyagos talaja a felszínen tartja a csapadékot, ami kedvez a békák számára.

Itt épült ez a gyönyörű és igényesen kivitelezett ingatlan,  a mély utca 26 szám alatt. Egyszerre nyugalom szigete egy karnyújtásnyira belvárostól. Akár tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthető hiszen egyszerre laksz a városban, közel a nyüzsgéshez és mégis nyugalomban. A házhoz tartozik egy négyszáz nm2-es kert is, ami igazi vidéki hangulatot kölcsönöz a nagyvárosi ingatlannak.

A házakra CSOK igényelhető. Egy korábbi cikkünkben már írtunk róla bővebben, milyen feltételekkel igényelhető és milyen lakások esetén használhatjuk ki ezt a lehetőséget.
Számos előnye lehet ha új építésű ingatlant választunk, bár az ára kicsit magasabb a használt házaké, de itt az újdonság erejét élvezhetjük. Minden részletét az igényünkre szabhatjuk és a felújítással sem kell az első pár évben törődni.

 

Az új építésű lakások előnye hogy mindent a saját igényeinkre tervezhetünk még a megvalósulás előtt. Kiválaszthatjuk milyenek legyenek a burkoló anyagok, az ablak színei és minősége még akár azt is hová kerüljenek a falak. Az ingatlanhoz négy darab kocsibeálló tartozik, ezek közül egy akár átalakítható szobává, hasznos helyiséggé. Az átadás tervezett időpontja 2020 második negyedév.

A kivitelező a belső építészeti megoldásokat és a lakberendezést is megvalósítja az elképzeléseink szerint. Gondoljunk bele hogy mekkora könnyítés egy költözés után, ha a berendezéssel nem kell foglalkoznunk, csak a személyes tárgyakat kell magunkkal vinni. A fűtés kondenzációs kazán radiátorokkal, igény szerint padlófűtés vagy mennyezet hűtés-fűtés hőszivattyúval megoldott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik