Otthon költözzbe.hu

Új családi otthonok az agglomerációban (x)

Nem csoda, ha egy család, pláne, kisgyermekekkel, az addigi fővárosi életét szeretné egy csendesebb, nyugodt környezetre cserélni. Mivel ez az igény rendszeresen jelentkezik, így a főváros 12-20-30 km-es körzetében gomba mód szaporodnak az új építésű családi házak és lakóparkok.

Megfigyelhető, hogy ezek az ingatlanok lokációtól függetlenül elég hasonlóak, gyakori az amerikai konyhás nappali, mérettől függően 2, 3 vagy 4 hálószobásak a házak. Ha önálló családi házat találunk, azok általában nagyobb méretű kerttel és gyakran saját garázzsal rendelkeznek. Elterjedt azonban az ikerházak építése, hiszen a kivitelező így egy telken két ingatlant is felépíthet, ez azonban legtöbbször a kert/udvar kárára válik, hiszen jóval kevesebb beépítetlen terület marad, valamit legtöbbször garázs nem épül, jó esetben egy kocsibeállónak terveznek helyet, de sokszor sajnos még azt sem.

Érdemes a saját lehetőségeink tudatában feltérképezni a különböző részeket az agglomeráción belül, hiszen az autópályák közelsége, a természeti adottságok, a légszennyezés erősen befolyásolják a négyzetméterárakat. Nem ritka, hogy egyes területeken ugyanaz az az alapterületű ház 30-40%-kal is drágább áron van meghirdetve, mint a kevésbé felkapott településeken.

Válogattunk a jelenleg elérhető projektek között és elhoztuk a kedvenceinket:

Ikerházak Nagykovácsiban

https://www.startlak.hu/ingatlan/elado+csaladi-haz+nagykovacsi/5708846

Két azonos méretű és elrendezésű házat kínálnak eladásra Nagykovácsiban. Mindkét ház 111 m2 alapterület 15 m2 terasszal. 4 hálószoba és 2 fürdőszoba került kialakításra, az egyik fürdőkáddal, a másik zuhanyzóval. A nagy ablakok és a kellemes, neutrális színek igazán hívogatóvá teszik a házakat.

Önálló ház Gyömrőn

https://www.startlak.hu/ingatlan/elado+csaladi-haz+gyomro/6372724

Ez a ház méretével kicsit kilóg a kínálatból, mivel csak 2 hálószobás, összesen 85 m2 alapterülettel, ennek köszönhetőén viszont a vételára is kedvezőbb. Az alaprajz ideális, hiszen a két hálószoba a ház két ellentétes végében helyezkedik el, valamint van még egy félszoba is, ami akár dolgozószobának, akár gardróbnak berendezhető.

Gödi sorház két kocsibeállóval

https://www.startlak.hu/ingatlan/elado+sorhaz+god+felsogod/6370093

Göd igen kedveltté vált az elmúlt években, Dunakeszi után nagyon népszerű hely azok körében, akik a nyugalmat keresik, de nem szeretnének túl messzire költözni a belvárostól. Itt épül ez a 4 lakásos sorház, ami szintén népszerű megoldás az agglomerációban. Azoknak, akik nem szeretnének vesződni a túl nagy kertből fakadó feladatokkal, de azért vágynak némi helyre, ahová kiülhetnek relaxálni vagy sütögetni a barátokkal, családdal, azoknak egy sorházi lakás tökéletes választás. A hirdetésben szereplő lakás viszonylag nagy méretű és két kocsibeálló is tartozik hozzá. A lakás 3+1 félszobás, belső kétszintes, dupla komfortos, az átadás 2019 nyarára várható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik