Otthon költözzbe.hu

Nézzük a lakásod, megmondom ki vagy (x)

Egy otthon kialakításánál a saját egyéniségünk is bele kell, hogy vigyük. Az ízlésvilága és az igénye mindenkinek más és élethelyzettől is függ, hogyan alakítjuk ki az életterünk.

Egy család számára fontos a lakás kényelmes berendezése, a tisztasága, ápoltsága. A mai felgyorsult társadalomban sokan nagyon kevés időt töltenek az otthonukban, leginkább csak aludni járnak haza. A munkába járás és a munka elveszi az idejüket és a pihenést is aktívan töltik. Az ő lakásuk nagyon modern tele okoseszközzel, elektronikai berendezésekkel, igazából kényelmi funkciókat lát el. A másik oldalon ott vannak azok, akik szeretik a szabad idejüket otthonuk nyugalmában tölteni. Ők arra törekednek minél szebb és ízlésesebben rendezzék el a bútorokat, minden apró részletre odafigyelve a tökéletes otthont alakítják ki.

Ebben a nappaliban látszik, hogy az emberek szeretnek benne élni, csinosítgatják, nézegetik a képeket a falon, ápolják növényeiket. Debreceni fészek lakóparkban található ez a lakás, aminek alapterülete 138nm.

https://www.startlak.hu/ingatlan/elado+sorhaz+debrecen-feszek-lakopark/6214678

 

Kellemes világos színek, meghitt hangulat jellemzi a következő lakást, melyben a kényelmi funkciók a legfontosabbak, központi helyen a televízió áll, biztosan este, amikor összegyűlik, a család apraja nagyja egy nagyon fontos szerepet tölt be. Egyetemek közelében eladó ez a 62nm-es, két külön nyíló szobás panellakás.

https://www.startlak.hu/ingatlan/elado+panellakas+debrecen-ujkert+borbiro-ter-9/6378387

 

Ebben a fiatalos kinézetű, felújított lakásban otthon érezheti magát bárki, akár családos vagy éppen egyedülálló. A lakás teljes körűen felújított, 62 nm-s, 2 szobás és a harmadik emeleten található. Egy kisebb alapterületű lakásban is lehet barátokat fogadására, családi összejövetelekre invitálni a szeretteink. Nincs más dolgunk, csak lekapni a kanapét díszítő színes párnákat, a parkettára dobva máris kényelmes puffként használva elegendő szék hiányában. Az összecsukható asztalt már minden méretben lehet kapni, legyen fa vagy könnyen tisztítható műanyag, akár egy beépített szekrény hátsó részében is elfér a ruhák mögött, nagyobb társaság esetén viszont kiváló megfelel a célnak.

https://www.startlak.hu/ingatlan/elado+teglalakas+debrecen-libakert+dozsa-gyorgy-utca/6372837

Egy ilyen terasz láttán, megjön az ember kedve a nyári kiülős, beszélgetős hangulatú estékhez. Egy terasz nagy előnyt jelent, hiszen kiszabadulhatunk egy kicsit a négy fal közül, még ha udvarral nem is rendelkezünk. Ebben a balatonfüredi eladó ingatlanban 6nm nagyságú terasz található.

https://www.startlak.hu/ingatlan/elado+teglalakas+balatonfured/5890956

Ajánlott videó

Olvasói sztorik