Otthon költözzbe.hu

Lenyűgöző budai albérletek (x)

A fővároson belül a budai oldal mindig is egy különleges hangulatot tudhatott magának, a zöld környezet, a kilátás a városra és a csendes utcák népszerűvé teszik mind a mai napig. Nem véletlen, hogy aki különleges albérletet keres, az számos fantasztikus lehetőséget talál ezekben a kerületekben, legyen szó apró lakásról vagy nagy méretű, panorámás luxuslakásról.

E heti válogatásunkban összegyűjtöttünk néhány, valami miatt nagyon megkapó lakást, amit albérletként kínálnak az 1, 2. vagy a 3. kerületben.

Napfényben úszó lakás Szemlőhegyen

https://www.startlak.hu/ingatlan/kiado+teglalakas+budapest-ii-kerulet-szemlohegy+jozsefhegyi-utca/6378998

Akár bútorokkal együtt is ki lehet bérelni ezt a csodás 90 m2-es lakást a 2. kerületben. 2 hálószoba került benne kialakításra, a konyha és a fürdőszoba is klasszikus, elegáns burkolatokat és beépített bútorokat kapott. Hatalmas ablakaival és az elegáns berendezésével szinte lehetetlen belekötni, aki ekkora méretű lakást keres, annak szuper választás lehet!

Tetőtéri luxuslakás a 3. kerületben


https://www.startlak.hu/ingatlan/kiado+tarsashazi-lakas+budapest-iii-kerulet-remetehegy+folyondar-utca/6377298

Ennek a remetehegyi lakásnak a legfőbb vonzereje a több, mint 60 m2-es lélegzetelállító panorámás teraszban rejlik. Egy 5 lakásos társasház legfelső lakását hirdetik, amely a tetőtéri, gerendás kialakításnak köszönhetően egyedi hangulatot áraszt. 2 teremgarázsban található parkolóhely is tartozik hozzá, de a klassz elhelyezkedése (a Kolosy tér csak pár perc séta) és a szuper felszereltsége (padló és falfűtés, modern konyha) miatt is érdemes megfontolnia annak, aki budai albérletet keres.

Kertkapcsolatos modern lakás Budán

https://www.startlak.hu/ingatlan/kiado+tarsashazi-lakas+budapest-ii-kerulet-torokvesz+vorostorony-u/6375304

Egy 2015-ben épült társasházban kínálják ezt a modern, kertkapcsolatos, budai panorámás lakást, ami 135 m2-es alapterületének köszönhetően akár családi otthonnak is kiválóan megfelel. 4 hálószoba, 2 fürdőszoba (az egyikben fürdőkád, a másikban zuhanyzó), gardróbszoba és amerikai konyhás nappali van a lakásban, valamint két felszíni parkolóhely is tartozik hozzá. A lakás színvonalához igazodva megtalálható benne padlófűtés, automata redőnyök, video kaputelefon, kamera és riasztórendszer is, a teljes kényelem és nyugalom érdekében.

Vintage hangulat az Budai Vár lábánál

https://www.startlak.hu/ingatlan/kiado+tarsashazi-lakas+budapest-i-kerulet-vizivaros-i-ker+fiath-janos-u/6372927#gallery-2

Az 1. kerültben is találtunk egy szemet gyönyörködtető lakást, ami bár nem túl nagy (50 m2), de a praktikus kialakításnak köszönhetően akár 2 fő részére is megfelelő lehet. Habár az egész lakás hangulata csodás, a mi kedvenc részletünk a több helyen visszatérő világoskék szín és a bájos tapéta a hálóban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik