Élet-Stílus

Le akart húzni a csaló, végül összebarátkoztak

Furcsa fordulatot vett a történet.

Az internetes csalások nagyot mennek az utóbbi években: van, amelyik nyereményjáték nyertesének hazud minket, valamelyik azt állítja, a bajba került gyerekünk kér pénzt és olyan is, amelyik egy soha nem ismert rokonról ír, aki ránk hagyta csodálatos vagyonát.

Hasonlót kapott különböző telefonszámokról Whatsappon a 26 éves Yasmine Hill, 1,8 millió dollárral kecsegtette egy csaló, persze Hill nem hitt neki. A csaló nem adta fel, hetekig írt a nőnek, aki eközben többször is elküldte őt melegebb éghajlatra. „A legjobb lenne, ha megbaszódnál és törölnéd a számomat, te darab szar” – írta végül a nő, amire nem gondolta, hogy kap még választ, ráadásul milyet.

A csaló, aki később Francisnak nevezte magát, de ez lehet, csak egy álnév, bevallotta, hogy ő egy csaló.

Igen, elismerem, valóban át akartalak verni. De nem hibáztathatsz a jelenlegi gazdasági helyzetben.

Az őszinteség miatt valahol még hálás is volt Hill a csalónak, de visszaírt neki, hogy nem jó embert próbál lehúzni, szerinte neki több pénze is lehet nála.

Aztán még váltottak pár üzenetet politikáról, arról, hogy mind a ketten úgy érzik a kormányuk (Francis Nigériából írt) nem foglalkozik velük.

A végén már Francis azt írta a nőnek, hogy „kedves embernek tűnsz”, majd:

Lehetünk barátok? Azt hiszem, tudom, mit gondolhatsz, hogy hogyan is lehetnél egy csaló barátja. De higgy nekem, nem csinálom ezt gyakran, és nem is vagyok rá büszke. Csak segítségre van szükségem. Kérlek, legyél a barátom

– írta a férfi, mire Hill azt válaszolta, hogy természetesen lesz a barátja, és hogy hajlandó megfeledkezni arról, hogy eredetileg pénzt akart kicsalni tőle Francis.

https://twitter.com/tinybubbles_/status/1615447170752077849

Hill a Mirrornak azt nyilatkozta, hogy az egészet viccesnek gondolja, azért is posztolta ki a Twitterére a beszélgetés képernyőfotóit.

Többen azonban arra figyelmeztetik, a csaló valószínűleg nem adta fel, csak „hoszzú játékot” játszik.

Lassan közelebb kerültök egymáshoz, egyszer valamiért megemlíted az anyukád gyerekkori nevét, hogy hol születtél és egy Whatsapp történetből kiderül a születésnapod.

– írta egy hozzászóló, mire Hill azt válaszolta, már nem ír vissza neki, csak vicces volt, amíg tartott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik